MILOJEVIĆ O GOSPODINU KLOPU I DOMINACIJI: Mi smo sportisti, kakve god da su šanse na nama je da ih iskoristimo!
Miloš Degenek i Vladan Milojević, Foto: Reuter/Carl Recine

LIGA ŠAMPIONA, 3. KOLO

MILOJEVIĆ O GOSPODINU KLOPU I DOMINACIJI: Mi smo sportisti, kakve god da su šanse na nama je da ih iskoristimo!

Prolazak u narednu fazu čini se kao nemoguća misija

Objavljeno: 09:53h

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Liverpulu u trećem kolu grupe C Lige šampiona.

Posle katastrofe od PSŽ (6:1), crveno-beli se sada suočavaju sa vicešampionom Evrope i petostrukim evropskim prvakom. Očekivanja od meča izneli su defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek i trener Vladan Milojević.

- Spremni smo, dobro smo se spremili, atmosfera je fenomenalna, svi se dobro slažemo i radujemo meču. Ne razlikuje se meč mnogo, bez naše smo publike, ali šta je, tu je. Daćemo maksimum - rekao je Degenek.

Utakmica sa Parižanima je bila veliko iskustvo za tim Crvene zvezde.

- Dobro će nam doći što smo igrali sa PSŽ-om, iako ovaj tim nema takve individualne igrače kao što su Parižani imali. Pomoći će nam iskustvo, da dignemo naš nivo fudbala, spremili smo se prilično dobro. Šef nam je dao instrukcije, iznećemo to na teren. Znamo šta nas očekuje - dodao je.

Na pitanje novinara o atmosferi na "Enfildu", defanzivni fudbaler crveno-belih je rekao da se ne plaši i da je atmosfera u Beogradu bolja što domaći novinari nisu prihvatili sa oduševljenjem.

- Za dobar napad je potrebna dobra odbrana, generalno, jako je teško nešto reći, igramo protiv tima koji gaji izuzetan način igre, probaćemo da iskoristimo svaku moguću šansu koja se ukaže. Generalno, fantastična su ekipa, igraju odlično od starta sezone, možemo da vidimo stil na svakom meču, gospodin Klop ima specifičan stil, klub u svakom meču dominira i ima velike šanse - izjavio je MIlojević.

Prolazak u narednu fazu čini se kao nemoguća misija.

- Treba biti realan, imamo pored ove utakmice dve utakmice u Beogradu, igramo još u Napulju, mi smo sportisti i kolike god da su šanse, probaćemo da sve iskoristimo - poručio je Vladan Milojević.

Što se sastava Crvene zvezde tiče, pod znakom pitanja je Vujadin Savić, ali Milojević nije želeo da otkriva karte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.