MEDIJI GA OCRNILI, A ŠTA KAŽE GARSIJA? Neca Radonjić ponovo u centru pažnje posle utakmice Marseja!
Nemanja Radonjić, Foto: EPA/Sebastian Nogier

ODBRANA

MEDIJI GA OCRNILI, A ŠTA KAŽE GARSIJA? Neca Radonjić ponovo u centru pažnje posle utakmice Marseja!

Dobio je ocenu pet

Objavljeno: 13:57h

Srpski fudbalski reprezentativacNemanja Radonjić nije do sada oduševio u dresu Marseja.

Posle utakmice sa Apolonom u Ligi Evrope, trener francuskog tima Rudi Garsija je rekao da Srbin mora brzo da uči, a sada je primenio drugačiji pristup. U francuskoj štampi se čuju kritike za Radonjića, a sada je strateg ekipe rešio da stane u odbranu svog igrača.

- Verujem da je Radonjić prosto morao da obori rekord pretrčanih kilometara i to sa ubrzanjem kojeg nije bilo ni na jednoj utakmici u istoriji fudbala. U tom segmentu igre, bio je fantastičan. Čak i ako je malo izgubio na lucidnosti u samoj završnici. Ima izražene individualne kvalitete, ali takođe mora i da pročisti svoju igru - rekao je Garsija.

Ocene srpskog fudbalera nisu sjajne u francuskim medijima. L'Ekip je RAdonjićevu igru ocenio peticom što i nije loše, jerovaj list može da da i dvojku ili trojku ako neko podbaci.

- Ponekad je iritirao lošim izborom u završnici. Bio je dobar kada je igrao jednostavno, kao kod onog finog duplog pasa sa Sarom koji je bio uvod u gol. Defanzivno, previše prostora je bilo po njegovoj strani - komentariše L’Ekip.

Radio Monte Karlo je Radonjića ocenio četvrokom, ali najvažnije je da su tri boda u džepu.

- Nemojmo da zaboravimo da su Klinton Nžije, Lukas Okampos i Florijan Tovan ostali kod kuće, a mi smo uspeli da postignemo gol i pobedimo - zadovoljan je Rudi Garsija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.