OŽEGOVIĆ SMESTIO OTKAZ TRENERU SPARTAKA: Bivši igrač Partizana zaslužan za šut kartu koju je popio Italijan!
Ognjen Ožegović, Foto: Starsport©

NIJE "PREŽIVEO" poraz

OŽEGOVIĆ SMESTIO OTKAZ TRENERU SPARTAKA: Bivši igrač Partizana zaslužan za šut kartu koju je popio Italijan!

Imao je loš odnos sa pojedinim fudbalerima, koji su ga ismevali i na društvenim mrežama

Objavljeno:

Ruski fudbalski klub Spartak iz Moskve otpustio je danas trenera Masima Kareru zbog razočaravajućih rezultata na početku sezone.

- Rezultati prošle sezone su označeni nezadovoljavajućim jer nije ostvaren nijedan od postavljenih ciljeva. Rezultati i igra tima ove su pokazali da nema naznaka poboljšanja - piše u saopštenju Spartaka.

Masimo Karera
Masimo Karera foto: AP

Inače, kap koja je prelila čašu je poraz od Arsenala iz Tule, za koji je jedan od tri gola postigao Srbin Ognjen Ožegović posle odbitka iz penala koji je sam promašio.

Karera je vodio Spartak do prve titule posle 16 godina u prvoj sezoni na klupi tog kluba, ali posle toga nije imao zapaženih rezultata. Prošlu je završio na trećem mestu u Rusiji, dok se ove nije plasirao u Ligu šampiona.

Spartak je šesti na tabeli, sa jednim bodom iza ekipe koja je na drugom mestu, ali i sedam manje od vodećeg Zenita iz Sankt Peterburga.

Karera je imao i loš odnos sa pojedinim fudbalerima, poput Denisa Glušakova i Andreja Ješčenka koji su odstranjeni u rezervni tim pošto su bili optuženi da su podržavali ismevanje trenera na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.