MAŽIĆEV SIN POTPISAO ZA SUPERLIGAŠA: Jednom klubu najbolji srpski sudija više neće smeti da deli pravdu!
Milorad Mažić, Foto: Fonet/aleksandar Koković

DA LI STE ZNALI?

MAŽIĆEV SIN POTPISAO ZA SUPERLIGAŠA: Jednom klubu najbolji srpski sudija više neće smeti da deli pravdu!

On, inače, ima dva sina, a ovaj je stariji od njih dvojice

Objavljeno:

Spartak iz Subotice je u subotu "promovisao" stipendiste omladinske škole, a među njima se našao i sin najpoznatijeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

Ognjen Mažić ima 16 godina i nastupa na poziciji štopera, a već godinu dana je član Subotičana.

Istakao je da će pokušati da nastupima u omladinskoj selekciji Spartaka zadobije i poverenje trenera prvog tima, kao i još petorica predstavljenih mladića.

Milorad Mažić
Milorad Mažić foto: Saša Pavlić Koky

Tu su još Aleksa Đurasović (ofanzivni vezni), Luka Jančić (zadnji vezni), Matej Pastor (krilni napadač) i Srđan Krstić (napadač).

- O kao Ognjen. Stariji sin. Sličnog karaktera kao ja. Dete koje ima svoju ambiciju. Tek mu je 16 godina, ali već je posvećen i ponosan. Da, igra u Spartaku, iako to nisam hteo da apostrofiram. Kažu da je dobar, neka ga. Nisam ga do sada gledao, to je njegova želja. Ne voli da se diči podatkom da mu je otac poznati sudija. Za razliku od mlađeg brata, a-ha-ha - istakao je Mažić pre određenog vremena u intervjuu za Mondo.

Svu šestoricu ovih igrača očekuje dvoipogodišnji ciklus u omladinskom pogonu.

- Videćemo kako će se razvijati i da li će zaslužiti naše poverenje. Nadam se da će svi ostati do seniorskog uzrasta i dobiti priliku da pokažu da smo izabrali najtalentovanije, kako po fudbalskom znanju, tako i po karakteru - istakao je šef omladinske škole Ivica Francišković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.