MARKOVIĆ I VALIJENTE POSLE MUČENJA U KULI: Pravili smo greškice, nije kriva reprezentativna pauza!
Svetozar Marković, Foto: Starsport©

biće bolje!

MARKOVIĆ I VALIJENTE POSLE MUČENJA U KULI: Pravili smo greškice, nije kriva reprezentativna pauza!

Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promašili su penal i imali možda joś jednu šansu - rekao je štoper

Objavljeno: 16:24h

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Spartaka iz Subotice, a mladi štoper crno-belih smatra da za loše izdanje viceprvaka Srbije nije kriva reprezentativna pauza.

- Loše smo ušli u utakmicu,nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme i mislim da nas je to koštalo tri boda.U drugom poluvremenu smo se probudili,imali 3-4 šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Mislim da nismo zbog umora i reprezentativnog odsustva mnogih loše uśli u utakmicu već jer smo izgubili par duela na početku i čitavo prvo poluvreme smo pravili greškice. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu. Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promašili su penal i imali možda joś jednu šansu - rekao je mladi štoper Partizana Svetozar Marković.

I drugi štoper crno-belih Mark Valijente, imao je slično viđenje meča.

- Nismo ušli u utakmicu kako valja. Tim mora od prvog minuta da pokaže želju za pobedom. Pričali smo u pauzi, posle prvog poluvremena, da tako ne može da se igra, jer nam je rival pokupio sve „druge lopte“ i stvarao šanse. Nismo bili agresivni. U drugom delu ekipa je pokazala koliko želi pobedu, stovorili smo dosta prilika, ali ih, nažalost, nismo iskoristili. Moramo da treniramo i unapredimo taj detalj - iskren je Španac, nekadašnji kapiten mladog tima Barselone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.