MNOGO MI ZNAČI GOL: Gobeljić ponovo strelac, a zahvalnost duguje Degeneku!
Marko Gobeljić, Foto: Starsport©

pred put u Liverpul

MNOGO MI ZNAČI GOL: Gobeljić ponovo strelac, a zahvalnost duguje Degeneku!

Crvenu zvezdu u sredu, 24. oktobra od 21 sa očekuje gostovanje Liverpulu u okviru trećeg kola C grupe Lige šampiona.

Objavljeno:

Crvena zvezda je rutinski savladala Rad sa 3:1 u susretu 12. kola Superlige Srbije i učvrstila se na prvoj poziciji na tabli.

Marko Gobeljić je naglasio važnost pobede u duelu sa Građevinarima pred nastavak sezone, u kojij crveno-bele očekuju velika iskušenja na tri fronta.

- Uvek je utakmica pred neki evropski susret nezgodna i izuzetno je zbog psihološkog plana važno ostvariti pobedu. Mi smo danas u tome uspeli, bili smo dominantni tokom celog meča i zasluženo osvojili tri boda. Probali smo za ove dve nedelje u toku pauze da izmenimo način igre, da budemo agresivniji na protivničkoj polovini i da, fudbalskim rečnikom, davimo protivnika na njhovoj polovini. Možda u početku utakmice nismo stvarali šanse, ali to se vrlo brzo promenilo. Postigli smo dva gola na kraju poluvremena, što nam je omogućilo da u nastavku igre budemo još agresivniji. Ostaje žal za golom koji smo primili, jer protivnik nije imao nijednu šansu pre tog momenta - rekao je Gobeljić, a preneo klupski sajt.

Marko Gobeljić
Marko Gobeljić foto: Starsport©

Zvezdin univerzalac je bio strelac drugog gola protiv Rada u finišu prvog poluvremena, kojim je praktično overen trijumf.

- Tokom karijere provodio sam dosta vremena u napadačkim akcijama, tako da mi ovo danas nije bilo strano. Drago mi je što sam postigao još jedan gol i zahvalio bih se Degeneku na odličnom centaršutu. Zbog svakog gola u crveno-belom dresu sam izuzetno srećan. Mnogo mi znači za samopouzdanje pred put u Liverpul - istakao je Gobeljić.

Crvenu zvezdu u sredu, 24. oktobra od 21 sa očekuje gostovanje slavnom Liverpulu u okviru trećeg kola C grupe Lige šampiona.

– Svi živimo za takve utakmice. Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Naši navijači su nas ponovo na prelep način ispratili, njihova podrška je neverovatna i mnogo nam znači, dodao je Marko Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.