MIRKOVIĆ FASCINIRAN IGRAČEM SPARTAKA: Kada god da stopirate sliku on je tu, kao da je tripliran!
Zoran Mirković, Foto: Filip Plavčić

trener pred spartak

MIRKOVIĆ FASCINIRAN IGRAČEM SPARTAKA: Kada god da stopirate sliku on je tu, kao da je tripliran!

Noboru Šimura je odličan igrač, motoričan, svugde ga ima - rekao je strateg crno-belih

Objavljeno: 16:52h

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da njegovu ekipu ne sme da zavara trenutni rang Spartaka na tabeli Super lige, kao i da očekuje reakciju Subotičana, s obzirom na to da su tokom reprezentativne pauze promenili trenera. - Igramo u terminu od 13, nismo navikli, ni mi ni oni verovatno, ali tako je. Spartakov kvalitet ne odgovara stanju na tabeli, dobra su ekipa, a i dobili su novog trenera u poslednjih 15 dana... Došao je Peđa Rogan, mi smo 'klasići', bili smo zajedno na pro licenci, izuzetno ga cenim. Sve ekipe koje je vodio su izuzetno agresivne, disciplinovane i sutra očekujemo istu situaciju - rekao je Mirković novinarima u Beogradu.

U loži Partizana
U loži Partizanafoto: Starsport©

Partizan će sutra od 13.00 u Kuli gostovati Spartaku u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Košarkaši Partizana gostuju Krki, jednoj od najslabijih ekipa u ABA ligi, i trebalo bi da pobede, na šta je kvota 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Partizan.

- Imamo informacije da je teren dobar, malo uži od ostalih, ali da je kvalitet terena dobar. . Druga opcija je bila da igramo u Novom Sadu, ali je igralište u Kuli sigurno bolje nego na „Karađorđu“ - rekao je on.

Mirković je kazao da u konkurenciji za sutrašnju utakmicu neće biti Zoran Tošić, Zlatan Šehović i Šaša Ilić, koji ima problem s leđima.

Odličan odnos sa igračima ima Batica
Odličan odnos sa igračima ima Baticafoto: Starsport©

Trener crno-belih je kazao da su glavni aduti Spartaka "čvrstina i visina".

- Imaju mnogo kvaliteta, čvrsti su, visoka su ekipa, a u napadu imaju Čečarića, koji je veoma nezgodan. Visok, lucidan... Bokovi su im odlični i brzi. Opasni su na ofanzivnom i defanzivnom prekidu. Imaju Šimuru, koji je odličan igrač, motoričan... Svuda ga ima. Kada god da stopirate snimak vidite ga, tu je, dupliran... 'Tripliran'" - rekao je Mirković uz osmeh.

Upitan kako je ekipa provela reprezentativnu pauzu, Mirković je kazao radno.

- Radili smo i odmorili smo. Imali smo u prvom cugu posle utakmice sa Voždovcem tri slobodna dana, tako da se cela ekipa osvežila. Naravno, u sastavu u kome smo bili radili smo koliko nam je to dozvoljavalo. Ima još mnogo utakmica do sledeće pauze, a to će biti period gde ćemo moći da radimo svi kako treba, ali to je još mnogo daleko - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.