JAVIO SE RADONJA: Zvezda mi je porodica, svaki dan se čujem sa "Gardistima", ali Gobelja...
Nemanja Radonjić na treningu Marseja, Foto: Printscreen/Twitter

svaki drugi je brz kao ja

JAVIO SE RADONJA: Zvezda mi je porodica, svaki dan se čujem sa "Gardistima", ali Gobelja...

Paje je bog - rekao je fudbaler Marseja

Objavljeno: 18:31h

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić u intervjuu za Mozzart sport rekao je nekoliko veoma zanimljivih stvari, a istakao je i sa kim se iz Zvezde najviše čuje.

Bio je jedan od glavnih protagonista plasmana crveno-belih u Ligu šampiona, ali na veliku žalost svih zvezdaša nije zaigrao za srpskog šampiona u najelitnijem fudbalskom takmičenju na planeti.

- Ja sam pomogao koliko sam mogao, i šta je tu je, morao sam dalje... Zvezda mi je kao porodica, klub za koji navijam od malih nogu. Čujem se svaki dan s Vujadinom, Žuletom, Gobeljom... Posebno s Gobeljom, koji mi ulepša dan kad se čujemo. Toliko pozitivan čovek, to je neverovatno. Često se i gledamo preko video-call-a - rekao je Radonjiž za Mozzart.

22-godišnji Nišlija se još privikava na život u Francuskoj, nije još pokazao šta ume, a najJači utisak na njega ostavio je povremeni reprezentativac Galskih petlova Dimitri Paje.

- Velika je čast igrati s Pajeom, on je tamo bog, numero uno. A uz to je i dobar tip. Prihvatio me sjajno, kao i svi ostali. Strotmana znam još iz Rome, pa razmenimo po koju na italijanskom, a najviše vremena provodim sa Ćaleta-Carom, pošto nemamo jezičku prepreku - zaključio je novi fudbaler Marseja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.