SRBIJO, PONOSNA BUDI! Ronaldo, Mesi, Leva i Falkao dočekali raširenih ruku Luku Jovića na večnoj listi najvećih!
Fudbalski petostruki strelci, Foto: EPA, AP

bravure

SRBIJO, PONOSNA BUDI! Ronaldo, Mesi, Leva i Falkao dočekali raširenih ruku Luku Jovića na večnoj listi najvećih!

Čarobno veče Jovića podstaklo nas je na ovu rekapitulaciju...

Objavljeno:

Čudesno veče Luke Jovića i njegovih neverovatnih pet pogodaka dali su nam povod da se podsetimo i drugih velikih fudbalera koji su pet i više puta tresli mreže na jednoj utakmici.

Prisetimo se kroz narednu listu koji su to igrači uspeli isto što i naš Jović. 11. Pet golova Kristijana Ronalda protiv Espanjola:

10. O Luizu Adrijanu je brujala Evropa prošle godine kada je srušio rekord Lige šampiona i postigao neverovatnih 5 golova protiv BATE Borisova.

9. Kada je bio u najboljoj formi, 2012. godine, Radamel Falkao je na meču sa Deportivom pet puta savladao golmana tima iz La Korunje.

8. Davne 1995. godine Mančester junajted je "pregazio" Ipsvič sa 9:0, a Endi Kol je "petardom" doneo taj ogromni rezultat.

7. Sličan rezultat bio je na meču Totenhem - Vigan gde su gosti ipak uspeli da postignu jedan gol, a Džermejn Defo je "uništio" sadašnjeg trećeligaša.

6. Ponovo Mančester junajted, ali ovog puta Dimitar Berbatov. Legendarni bugarski napadač je dominirao na meču sa Blekburnom dok je nosio dres "crvenih đavola".

5. Na Svetskom prvenstvu 1994. godine u SAD Oleg Salenko je sam nadigrao nesrećne Kamerunce.

4. Legendarni Fernando Morientes je protiv Las Palmasa imao svoj "šou program".

3. Vremešni Miroslav Klose je u sezoni 2012/13 pokazao kakav je majstor na meču sa Bolonjom.

2. Jedan od najvećih svih vremena, Lionel Mesi je u meču Lige šampiona protiv Bajer Leverkuzena odigrao jednu od svojih najboljih utakmica.

1. I za kraj, Robert Levandovski. Ne samo što je u tako kratkom vremenskom roku postigao čak pet golova, nego što je poslednji pravo remek delo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.