LUKA SINE, ŠTA IM TO URADI: Jović dao 5 golova na jednoj utakmici! Novo svetsko čudo je rođeno!
Luka Jović je obeležio kolo u evropskom fudbalu, Foto: EPA

poludeo

LUKA SINE, ŠTA IM TO URADI: Jović dao 5 golova na jednoj utakmici! Novo svetsko čudo je rođeno!

Dominacija mladog Srbina...

Objavljeno:

Šta je ovo, ljudi moji? Luka Jović je na jednom meču postigao PET golova i sigurno obeležio kolo u čitavoj Evropi.

On je u pobedi svog Ajntrahta nad Fortunom od čak 7:1, postigao dva gola u prvom, a zatim još tri u drugom poluvremenu i time celom svetu stavio do znanja kakav je igrača i da je ovo tek njegov početak.

Svoj golgeterski njuh je najavio na debiju u seniorskom fudbalu u dresu Crvene zvezde kada je u Novom Sadu postao najmlađi strelac u istoriji kluba postigavši gol protiv Vojvodine pri prvom kontaktu sa loptom.

Zatim je usledio ne baš slavan odlazak iz Crvene zvezde, neigranje u Benfici, tj. igranje za B tim lisabonskog velikana, a onda odlazak u Nemačku - koji je bio pun pogodak za novopečenog srpskog reprezentativca gde je odigranih 28 mečeva u Bundesligi uspeo da postigne 15 golova, doduše 5 večeras, ali za ovog mladića je to impresivan učinak.

Luka Jović
Luka Jović foto: Dado Đilas

Nema sumnje da će posle ove čarobne večeri njegova cena naglo skočiti, a posebno će biti zanimljiv zimski prelazni rok i to šta će Benfika da uradi pošto je Jović i dalje igrač tog kluba na pozajmici u Nemačkoj, ali uprava Ajntrahta ne bi trebalo da žali novac za ovakvog igrača koji i dalje komotno može da nastupa za mladu reprezentaciju.

Mi ćemo vas golovima sa meča između Ajntrahta i Fortune ostaviti da uživate i da se osećate ponosno jer je Luka Jović heroj fudbala na Starom kontinentu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.