ZVEZDA, ZVEZDA: Joveljić i Degenek svojom posetom ulepšali dan osnovcima sa Zvezdare!
Poseta fudbalera Zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

posetili osnovce

ZVEZDA, ZVEZDA: Joveljić i Degenek svojom posetom ulepšali dan osnovcima sa Zvezdare!

Najmlađim osnovcima osmeh nije silazio sa lica prilikom druženja sa Degenekom i Joveljićem, koji su uživali i dok su sedeli u klupi prilikom deljenja autograma i slikanja sa mališanima

Objavljeno:

Dan pred utakmicu sa Radom i nastavak takmičenja u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde proveli su dan u druženju sa školarcima.

Ovoga puta su Miloš Degenek i Dejan Joveljić posetili Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ na Zvezdari. Oko tri stotine osnovaca iz škole stare više od pola veka sa nestrpljenjem je čekalo da se pojave fudbaleri, a njihovi idoli, i nastalo je pravo oduševljenje kada su kročili u dvorište kojim je odzvanjalo: „Zvezda, Zvezda“.

Dečaci iz OŠ Ivan Goran Kovačić
Dečaci iz OŠ Ivan Goran Kovačić foto: FK Crvena zvezda

Najmlađim osnovcima osmeh nije silazio sa lica prilikom druženja sa Degenekom i Joveljićem, koji su uživali i dok su sedeli u klupi prilikom deljenja autograma i slikanja sa mališanima. - Crvena zvezda je veliki klub koji je dostigao svetsku slavu i spada u red klubova koji imaju evropsku i svetsku titulu. To je najuspešniji rezultat na ovim prostorima i želim vam da postignete u životu ono najviše moguće. Želim vam da budete zdravi, veseli, da učite i dobro radite, kao i da imate mnogo sreće i radosti u životu - rekao je Svetozar Mijailović, predsednik kluba, prilikom obraćanja đacima u OŠ „Ivan Goran Kovačić“.

Svetozar Mijailović
Svetozar Mijailović foto: FK Crvena zvezda

Naravno, ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake koji su oduševljeni pričali o danu za pamćenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.