ĐANLUIĐI BUFON: Rekli su da sam nepoželjni starac u kolicima
Đanluiđi Bufon, Foto: Fonet/Fonetap

POVREDILI GA

ĐANLUIĐI BUFON: Rekli su da sam nepoželjni starac u kolicima

Posle 17 godina je napustio Torino

Objavljeno:

Iskusni italijanski golman Đanluiđi Bufon otkrio je razlog zašto je napustio Juventus i reprezentaciju i preselio se u Pariz.

On je i sa klubom i sa reprezentacijom prošao i lepe i ružne momente i spada u najveće golmane koje je Italija ikada imala, a sada je izneo malo poznate detalje.

- Kad me je Di Bjađo zvao za neke prijateljske utakmice, pristao sam, a onda su počele priče da sam nepoželjan, da sam starac u kolicima. To je bilo sramno. Mislim da takav odnos nisam zaslužio. Tada sam se povukao i odlučio da nikad više neću igrati. Manćini me je nazvao i pitao da li postoji šansa da nekad može da računa na mene. Ja sam to odbio sam. Italija ima dobre mlade golmane i mene više nećete videti u dresu reprezentacije - rekao je Đanluiđi Bufon.

Što se Lige šampiona tiče, samo sa jednim klubom ne bi želeo da igra u finalu.

- Sve može, ali finale sa Juventusom nikako. Užasno mi je stalo da osvojim taj trofej, vidim nas u finalu, ali ne bih imao snage da se radujem dok moji prijatelji plaču. Ako već moram da igram protiv njih, onda neka to bude pre finala - dodao je slavni Italijan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.