BRZO JE OSVOJIO SRCA GROBARA: Ko ne voli aplauze navijača! Cilj je da prestignemo Zvezdu i uzmemo duplu krunu!
Goran Zakarić je vrlo brzo pokazao svoj kvalitet, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Samo jednu želju ima

BRZO JE OSVOJIO SRCA GROBARA: Ko ne voli aplauze navijača! Cilj je da prestignemo Zvezdu i uzmemo duplu krunu!

Partizan za vikend igra meč protiv Spartaka

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da je cilj ekipe da prestigne Crvenu zvezdu na tabeli i osvoji titulu, kao i da odbrani titulu u Kupu.

- Želja mi je da se približimo našem rivalu što više i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to, u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da igramo fudbal kakav svi želimo, jer klub kakav je Partizan konstantno traži takvu igru - rekao je Zakarić.

Goran Zakarić je igrao za BiH tokom reprezentativne pauze
Goran Zakarić je igrao za BiH tokom reprezentativne pauze foto: AP

On se priključio ekipi posle obaveza koje je imao u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

- Nisam imao mnogo vremena za odmor, jer sam se odmah priključio reprezentaciji sa kojom sam odigrao dve utakmice, prijateljsku u Turskoj, a drugu za Ligu nacija sa Severnom Irskom, u kojoj smo pobedili 2:0 i stvorili dobre šanse da budemo na prvom mestu u grupi - naveo je on.

Goran Zakarić u dresu reprezentacije BiH
Goran Zakarić u dresu reprezentacije BiH foto: AP

Dodao je da mu prijaju pohvale.

- Uvek dajem sve od sebe na terenu i treningu i drago mi je da je to publika osetila. Svakom igraču prija kada čuje aplauz navijača - naveo je Zakarić.

Goran Zakarić je jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni
Goran Zakarić je jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana u nedelju od 13 časova igraju u Kuli protiv Spartaka, a fudbaler crno-belih Đorđe Ivanović rekao je da subotički klub ne zaslužuje trenutnu poziciju na tabeli.

- Ekipu Spartaka odlično poznajem. Za njih imam reči hvale i igrački i privatno. Istina da se igrački kadar dosta promenio od kada sam ja otišao, kao i stručni štab, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Dobra su ekipa, igraju napadački fudbal, a trenutna situacija nije realna slika njihovog kvaliteta, jer su se mnogo istrošili u Evropi, psihički, fizički i emotivno - naveo je on.

Đorđe Ivanović je iz Spartaka prešao u Partizan
Đorđe Ivanović je iz Spartaka prešao u Partizan foto: Starsport©

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, dok Spartak zauzima pretposlednje 15. mesto.

- Imaju mnogo kvalitetnih igrača u napadu i od svakog preti opasnost. Ako budem igrao, daću sve od sebe da moja ekipa pobedi i ako bi se desilo da dam gol, bio bih srećan. U stalnom sam kontaktu sa nekoliko igrača Spartaka, ali drugarstvo van terena, na terenu rivalstvo - rekao je Ivanović, koji je u januaru iz Spartaka prešao u Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.