ENGLEZI, SRAM VAS BILO! TO JE ODVRATNO! Nije to sprdnja sa Ronaldom, to je ismevanje navodnih žrtava silovanja!
Kristijano Ronaldo sa Ketrin Majorgom kobne večeri, Foto: AP

Ovo je skandalozno

ENGLEZI, SRAM VAS BILO! TO JE ODVRATNO! Nije to sprdnja sa Ronaldom, to je ismevanje navodnih žrtava silovanja!

Oni su od čitave situacije koja niti je smešna, niti neozbiljna, su pokušali na odvratan način da naprave šalu

Objavljeno: 09:32h

Engleski humor je sjajan za one koji ga razumeju, ali isto tako umeju više nego da preteraju. Toliko preteraju da to pređe svaku granicu dobrog ukusa.

Tako je sada slučaj sa time što su hteli da se sprdaju na račun optužbi na račun Kristijana Ronalda o navodnom silovanju, a u stvari su samo postigli to da povrede osećanja i ismeju žene koje su prijavile Portugalca za silovanje, te samim time izazvali zgražavanje javnosti.

Radi se o tome da su neki kafići na Ostrvu počeli da prave i služe kolače u skandaloznom obliku, tako što predstavljaju dvoje ljudi u seksualnoj pozi i nazvali su ih "Ronaldo".

Jasno je da time aludiraju na to što je ponovo pokrenuta istraga protiv portugalskog fudbalera za silovanje Ketrin Majorge 2009. godine.

Ona tvrdi da ju je Ronaldo silovao u svom apartmanu u Las Vegasu, a potom da je preko advokata dogovoreno da joj bude isplaćena određena suma za ćutanje.

Ipak, ona je posle 9 godina odlučila da progovori javno o svemu tome, pa je istraga ponovo otvorena, a u javnosti su procurela brojna dokumenta koja su tada potpisana.

Takođe, još nekoliko žena se nakon toga javilo i reklo da su bile žrtve igrača Juventusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.