DEČKO KOJI OBEĆAVA: Kad god je na terenu Joveljić daje gol!
Rešeta mreže, Foto: Starsport©

napadač nakon susreta u vranju

DEČKO KOJI OBEĆAVA: Kad god je na terenu Joveljić daje gol!

Može da bude veliki igrač

Objavljeno: 11:52h

Momak koji je prošle sezone maltretirao vršnjake u Omladinskoj ligi Srbije, sada rešeta mreže i u prvom timu Crvene zvezde - Dejan Joveljić je nastavio da pogađa mrežu kad god mu se ukaže prilika.

Mladi napadać crveno-belih je bio strelac drugog gola u pobedi Crvene zvezde nad Dinamom u okvriu Kupa Srbije.

- Još jedna teška utakmica je iza nas, igralo se po teškom vremenu. Otvorili smo utakmicu sjajnim golom koji je postigao Stojiljković. U drugom poluvremenu uspeo sam da zatresem mrežu nakon fantastične akcije saigrača. Idemo dalje, već za tri dana očekuje nas superligaška utakmica sa ekipom Rada - rekao je Dejan Joveljić.

U UEFA ligi mladih Joveljić je na dva meča isto toliko puta pogađao mrežu
U UEFA ligi mladih Joveljić je na dva meča isto toliko puta pogađao mrežufoto: Starsport©

Zapamtila je Omladniska liga 19-godišnjeg fudbalera iz Bjeljine, prošle sezone je postigao 44 gol u mladom timu crveno-belih, dok ove takođe briljira, Joveljić se tri puta upisivao u listu strelaca (dva u prvenstvu).

- Mnogo puta do sada sam rekao, na meni je da iskoristim svaku priliku koja mi se ukaže i da postignem gol. Naporno sam radio i ponovo mi se to isplatilo. Naravno da ću nastaviti u istom ritmu i nadam se novim golovima. Za ovaj pogodak dugujem veliku zahvalnost Simiću koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je napravio akciju, on je odlično poslao loptu u dubinu i meni je ostalo samo da utrčim i zatresem mrežu.

U proseku Joveljić postiže gol na svaka 83 minuta.

- Zahvalio bih se svim ljudima koji su došli da nas podrže. Još jednom se pokazalo da je Zvezda najveći klub na Balkanu. Svi u Vranju su se pokazali kao odlični domaćini i vidimo se ubrzo i u prvenstvu - zaključio je Joveljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.