NEKAD ZVEZDA FUDBALA, SAD PRED ROBIJOM OD 12 GODINA: Kao najgori krimos potegao pištolj i pucao zbog tuđe žene!
Arda Turan startovao tuđu ženu, pa hteo da puca na njenog muža, Foto: AP/Printscreen/Youtube/İki Hayat Bir Kare

ponaša se kao gangster

NEKAD ZVEZDA FUDBALA, SAD PRED ROBIJOM OD 12 GODINA: Kao najgori krimos potegao pištolj i pucao zbog tuđe žene!

Nekadašnji igrač Barselone se ponaša kao da je u 90-tim godinama u Srbiji

Objavljeno:

Arda Turan je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji na osnovu čega je i zaradio prelazak u slavnu Barselonu, ali od tada su njegova karijera i život krenuli strmoglavo nizbrdo i teško da će se zaustaviti.

Sada je na pozajmici u Bašakšehiru, gde svako malo pravi sramotne incidente, ponaša se uličarski, a sve više se čini da se pretvara iz fudbalera u kriminalca.

Arda Turan je odavno propao kao fudbaler
Arda Turan je odavno propao kao fudbaler foto: Reuters

Zbog svog ponašanja je ponovo u centru pažnje turskih medija, ali to mu je još i najmanji problem, daleko veći je to što ga je policija uhapsila, a dokazi su takvi da mu preti čak 12 godina zatvorske kazne.

Turan je priveden prošlog četvrtka zbog incidenta koji je najpre napravio u jednom noćnom klubu, a potom sa skandaloznim ponašanjem nastavio i u bolnici.

Arda Turan možda zaglavi na 12-godišnjoj robiji
Arda Turan možda zaglavi na 12-godišnjoj robiji foto: EPA/Tolga Bozoglu

On je u izlasku startovao Ozlem Adi Šahin suprugu poznate turske muzičke zvezde Berkaja Šahina i ni to što je udata i bila nezainteresovana nije ga sprečavalo da nastavi da joj se udvara.

Očekivano je to izazvalo reakciju njenog muža i došlo je do sukoba najpre u kafani, a potom i u bolnici gde je bivši turske reprezentativac čak potegao i pištolj u stilu pravih gangstera.

Uzaludno mu je i pravdanje da je pištolj opalio kada je pokušao da ga vrati za pojas, jer snimci sa sigurnosnih kamera ispred bolnice mu nimalo ne idu u prilog i stavljaju mu teške optužbe na leđa.

Ukoliko bude bio osuđen mogao bi čak da dobije i kaznu zatvora od 12 godina.

Njemu nije prvi put da izaziva ekscese, jer je dobro poznato da je izbačen iz reprezentacije, jer je napao i prebio novinara u avionu, a potom je zaradio rekordnu suspenziju od 16 mečeva, zato što je fizički napao pomoćnog sudiju posle utakmice.

Ako ovako nastavi, uskoro o njemu neće biti vesti na sportskim stranama, već uglavnom u crnoj hronici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.