ŽIVADINOVIĆ TVRDI DA NEKO SMEŠTA PRIČU ZVEZDI: Sve rade protiv Srbije! Meni da neko ponudi, ja izvadim pištolj...
Milan Živadinović tvrdi da je nerealna priča da je meč Crvene zvezde namešten, Foto: Printscreen/Prva TV

Bard Živa bez dlake na jeziku

ŽIVADINOVIĆ TVRDI DA NEKO SMEŠTA PRIČU ZVEZDI: Sve rade protiv Srbije! Meni da neko ponudi, ja izvadim pištolj...

Čuveni srpski trener tvrdi da je cela priča oko "nameštaljke" podmetnuta

Objavljeno:

Srbijom i Evropom i dalje odjekuje šokantna i senzacionalistička objava "L'Ekipa" da je utakmica PSŽ - Crvena zvezda nameštena, iako se svakog časa pojavljuje sve više informacija i rupa u čitavoj priči.

Brojni fudbalski stručnjaci, ali i razni eksperti govore o tome da je to nemoguće uraditi i da je suluda tvrdnja da je u sve umešan jedan od čelnika srpskog kluba koji je navodno uložio 5 miliona evra na taj meč.

Detalj sa meča PSŽ - Crvena zvezda
Detalj sa meča PSŽ - Crvena zvezda foto: Starsport©

Tim povodom se oglasio i bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović koji je gostovao u Jutarnjem programu na televiziji Prva, u kome je poručio da to "raznorazni menadžeri pokušavaju da naruše ugled Crvene zvezde".

- To je izmišljeno, ove jajare što se predstavljaju kao menadžeri... Oni su svi u tim zemljama što može da se ostvari transfera za Srbina i imaju ljude iznad sebe - oštro je poruči Živadinović koji je udario žestoko po menadžerima.

- Ako si u 'kartelu' imaćeš određene privilegije. Konkretno, fudbaler i trener će dobiti nove transfere, ako nisu u kartelu sa njima, nema od transfera ništa. Bićeš žigosan i okletevan na najgori mogući način.

Živadinović je rekao i šta bi on uradio u situaciji da mu neki "menadžer ili mafijaš" upadnu u svlačionicu i traže da namesti meč.

- Ja kažem neću i – 'nosi se, bre, sad ću da izvadim pištolj i pokosiću vas sve - jasan je bio bard Živa.

Pored njega je gost u emisiji bio i trener Radničkog iz Kragujevca Darko Tešović, koji takođe ne veruje u tvrdnje francuskog lista.

- Strahovito je nerealno, ko se bavi ovom sportom, da poveruje u priču da ima neko ko će da uloži pet miliona evra, da bi dobio 20 - poručio je Tešović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.