ZDRAVKO SE OPET SMEJE HRVATSKIM VLASTIMA: Mamić preuzima klub iz BiH!
Zdravko Mamić, Foto: EPA/Antonio Bat

NE DA IM MIRA

ZDRAVKO SE OPET SMEJE HRVATSKIM VLASTIMA: Mamić preuzima klub iz BiH!

Iskreno, nije da nas ovakvi navodi čude...

Objavljeno: 21:11h

Kako portal SirokiBrijeg.info saznaje iz krugova bliskih Zdravku Mamiću, kao i funkcionera FK Široki Brijeg, ovaj kontroverzni hrvatski biznismen trebalo bi 2019. godine da preuzme taj fudbalski klub.

On se od kada je nepravosnažno osuđen u Hrvatskoj "skriva" u Međugorju (BiH), a s obzirom da ova država neće da ga izruči njegovoj matičnoj, on će se vratiti svom poslu fudbalskog funkcionera tamo gde ga žele.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić foto: Beta

Sam FK Široki Brijeg ima 70-godišnju tradiciju brojnih uspeha iza sebe, uspešan omladinski pogon, igrače koji su ispisali istoriju kako ovog tako i ostalih fudbalskih klubova, reprezentativce i verne navijače.

- Brojni klubovi sa područja Hercegovine želeli bi da baš njih preuzme Zdravko Mamić, jer znaju njegovu sposobnost, kao i to da ima novac koji bi oživeo njihov kolektiv - piše Širokibrijeg.info.

Sem toga, u petak je najavljeno da će Dinamo iz Zagreba iskoristiti deo reprezentativne pauze i doći na trodnevno gostovanje Širokom, pa navodi o Mamićevom povratku na mala vrata zvuče sve logičnije i logičnije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.