SVAKI FUDBALER SANJA O OVAKO NEČEMU: Nemanja Miletić ponosan posle debija za reprezentaciju!
Ljubimac Grobara debitovao za nacionalnu selekciju, Foto: AP

LIGA NACIJA

SVAKI FUDBALER SANJA O OVAKO NEČEMU: Nemanja Miletić ponosan posle debija za reprezentaciju!

Svestan je i "ćelavi" da smo morali bolje

Objavljeno: 19:35h

Fudbaler Srbije Nemanja Miletić rekao je da nije zadovoljan bodom u današnjoj utakmici protiv Rumunije u Ligi nacija, ali da je presrećan što je debitovao za državni tim.

Fudbaleri Srbije i Rumunije odigrali su danas 0:0 u Ligi nacija. Miletić je debitovao za reprezentaciju. - Nisam zadovoljan jer smo tokom cele utakmice bili bolji i jer smo zaslužili da pobedimo. Ali to je fudbal, ne dobija uvek bolja ekipa. Imamo dve utakmice kući da rešimo to - rekao je Miletić novinarima u Bukureštu.

- Svaki fudbaler koji trenira fudbal sanja o ovako nečemu. Presrećan sam, jedan san mi je bio da zaigram u Partizanu, drugi da igram za reprezentaciju, danas mi se to i ostvarilo. Presrećan sam, daću sve od sebe da budem još bolji - rekao je Miletić. U poslednje dve utakmice Srbija će kao domaćin igrati protiv Crne Gore i Litvanije.

Posle četiri kola u četvrtoj grupi Lige C, Srbija je prva na tabeli sa osam bodova, Rumunija ima šest, Crna Gora četiri, uz meč manje, pošto večeras igra sa Litvanijom, koja je bez bodova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.