PRE BIH DAO GOL ZVEZDI, NEGO U LIGI ŠAMPIONA: Grobari ga obožavaju, a sada će ga zavoleti još više!
Smiljanić, Đerlek i Pantić, Foto: Starsport©

OTVORENO O SEBI

PRE BIH DAO GOL ZVEZDI, NEGO U LIGI ŠAMPIONA: Grobari ga obožavaju, a sada će ga zavoleti još više!

Fudbaler je odgovarao na pitanja pratilaca na Instagramu

Objavljeno: 16:34h

Miljenik navijača Partizana Milan Lola Smiljanić član je generacije crno-belih koja je 2010. godine igrala Ligu šampiona.

Sa crno-belima je osvojio tri titule šampiona, ali je takođe i momak koji ima mnogo nestašluka iz mladosti i zbog toga je prava osoba koja odgovarala na pitanja Partizanovih pratilaca na Instagramu. Jedno od njih je i ovo: "Da li bi pre birao gol u 90. minutu protiv Crvene zvezde za titulu ili gol u 90. za Ligu šampiona?"

- Uvek bih izabrao gol u 90. minutu protiv Zvezde, pogotovu ako je za titulu. Sigurno. Dosta sam želja ispunuo, ali ono što nisam, eto baš da dam gol Crvenoj zvezdi. Kad nije fudbal u pitanju, da se ostvarim kao otac, da osnujem porodicu - rekao je Milan Smiljanić.

Mnogo je utakmica odigrao Smiljanić za Partizan.

- Svaki derbi je nezaboravan, naravno oni koji smo pobedili posebno. Utakmice protiv Anderlehta, pogotovu ona u Briselu. Izginuli smo 120 minuta. Svi su znali da je Anderleht mnogo bolji od nas, ali bila je to super ekipa sa nama mlađima, plus ovim iskusnijima poput Saše Ilića, Mladena Krstajića. Ne mogu da izbrišem taj meč... Ta mi je cela sezona omiljena, 2010/2011. Uživali smo. I privatno i profesionalno. Eto, koliko imam utakmica u Partizanu, blizu 300 utakmica, ta je najbolja bila, tad je bila najbolja i atmosfera - dodao je.

Bilo je teških poraza.

- Protiv Zvezde, posle onog derbija kad smo ih pobedili sa 4:2, naredna dva smo izgubili. Baš su mi teško pala - rekao je Smiljanić.

Kada je Partizan pobedio u derbiju sa 4:2, Lola Smiljanić je izgovorio čuveu rečenicu: "Zvezda sada da osvoji titulu ako ih nije sramota“.

- Dobro, tad sam bio klinac, ali mislim da ove godine imamo šanse i voleo bih da tu izjavu ne ponavljam, jer bi to značilo da smo mi osvojili titulu - rekao je fudbaler Partizana.

Na pitanje da li bi prešao u redove večitog rivala, imao je jasan stav.

- Nema potrebe da odgovaram. Bilo je slučajeva, ali ja ne bih sigurno. Neću da grešim dušu, ima igrača koji bi prešli, prosto ja nisam takav...Stojke nije direktno, to ne računam - izjavio je Smiljanić.

Omiljeni saigrači Smiljanića su Nemanja Tomić i Saša Ilić, a od stranaca Kleo i Bugarin Ivanov, a kada je reč o najboljih 11 igrača sa kojima je igrao, dileme nema.

- Mare, Krle, Savke, Lazevski, Miljko, Raća, Neca, Stefan, Saša... Da ne nabrajam sad sve, nekog bih zaboravio. Iliev takođe, uvek bi stavio Marka Šćepovića... Ali ne bih znao sve da ih posložim. Po mesta u timu recimo Marko Jovanović, Ilić i Neca, napred Šćepović - rekao je Smiljanić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.