IVAN ĆURKOVIĆ ZA FRANCUSKE MEDIJE: Optužbe bez osnova, afera pokriva skandal u Belgiji
Ivan Ćurković, Foto: Dado Đilas

PARTIZAN BRANI ZVEZDU

IVAN ĆURKOVIĆ ZA FRANCUSKE MEDIJE: Optužbe bez osnova, afera pokriva skandal u Belgiji

Objavljeno:

Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković izjavio je da je jako teško poverovati u navode lista L'Ekip da je bilo pokušaja nečasnih radnji čelnika Zvezde.

Prema pisanju francuskih medija, pokrenuta je istraga posle spekulacija da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da plati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu.

- Sve bi moralo da bude jasnije, a do sada je sve uslovno. Imam poverenje u pravdu, ali potrebni su dokazi. Lako je reći 'kladio se ili ne'... Danas postoje razni mehanizmi da se pronađu tragovi - rekao je Ivan Ćurković za francuski Parizijen.

Takođe je dodao da mu sve deluje kao da neko hoće da u drugi plan potisne akciju oko korupcije u belgijskom fudbalu i da cela ta priča nema osnova.

- Pogledajte budžet PSŽ-a, 10 puta je veći od Crvene zvezde koji iznosi oko 45 miliona evra. Sportski, PSŽ ima tim i igrače mnogo boljeg kvaliteta, nedavno je slomio Lion sa 5:0 i Sent Etjen sa 4:0, a Srbi su izgubili sa 6:1. Pored toga, golman Milan Borjan napravio je nekoliko važnih odbrana. Bez njega, Crvena zvezda je mogla da primi osam ili devet golova - dodao je proslavljeni golman Sent Etjena.

Nije siguran da li postoje ljudi koji žele da nanesu štetu Zvezdi, ali da su mu neke stvari simptomatične. - U poslednjih nekoliko dana u Srbiji se mnogo govori o aferi agenata u belgijskom fudbalu (među optuženima je srpski agent Dejan Veljković). U ovoj priči postoje dokazi i to u Srbiji puno buke. Imam osećaj da ova afera služi da uguši lažne agente u belgijskom fudbalu da bi se razgovaralo manje o tome - rekao je Ćurković. Prema njegovim rečima, niko ne sme da se optuži bez dokaza i veruje da će pravda izaći na videlo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.