DESETKA ZVEZDE DINAMU: Humanost crveno-belih momaka i poklon čoveku koji je savladao velikog Didu!
Rezultat je bio u drugom planu, Foto: FOTO: Crvena zvezda

CRVENO-BELI DAN U PANČEVU

DESETKA ZVEZDE DINAMU: Humanost crveno-belih momaka i poklon čoveku koji je savladao velikog Didu!

Čak devet strelaca u prijateljskom susretu

Objavljeno: 18:11h

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su u Pančevu i sa domaćim Dinamom odigrali humanitarnu utakmicu za našeg Stefana Čikića.

Zvezdino dete rođeno 1994. godine proteklih meseci vodi borbu sa leukemijom i klub je i na ovaj način, utakmicom pod nazivom „Igrajmo za Stefana“, želeo da mu pruži podršku.

Iz Pančeva je poslata snažna poruka da smo svi uz Stefana u najvažnijoj, životnoj utakmici. Na Gradskom stadionu se okupilo mnogo humanih ljudi, prodate su 1.254 ulaznice, ukupno je prikupljeno 189.000 dinara i sav prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen na račun našem Čikiću kao vid pomoći.

Dušan Đokić prima poklon od Vladana Milojevića
Dušan Đokić prima poklon od Vladana Milojevićafoto: FK Crvena zvezda

Uoči početka utakmice, trener Vladan Milojević predao je Dušanu Đokiću, direktoru Omladinske škole pančevačkog Dinama i našem nekadašnjem napadaču, uramljen Zvezdin dres sa Stefanovim imenom, prezimenom i brojem 26.

Sam rezultat bio je u drugom planu, crveno-beli su zaigrali od početka u trenutno najjačem sastavu i rezultat na kraju je bio 10:0.

Golove je postiglo devet igrača, poveli smo u 19. minutu udarcem Lorenca Ebisilija sa distance, a u strelce su se do kraja poluvremena upisali i Nikola Stojiljković, Stefan Hajdin i Džonatan Kafu.

Svi igrači su dobili šansu, izuzev mladog golmana Aleksandra Stankovića, i u nastavku su postigli još šest pogodaka. Milan Pavkov je zatresao mrežu za 5:0, zatim je gol postigao i Veljko Simić, dvostruki strelac bio je Dejan Joveljić i za konačan ishod su se pobrinuli Nemanja Stojić i Milan Jevtović. - Silno smo želeli da uspemo da obezbedimo termin za ovu utakmicu. Ukazala nam se prilika da dođemo u Pančevo, odigramo humanitarni meč i damo svoj doprinos, ne samo finansijski, već i ljudski i da pomognemo Stefanu da što pre ozdravi i da se vrati na fudbalski teren - rekao je trener Vladan Milojević koji dobro poznaje Stefana Čikić:

Stojiljković se upisao u strelce
Stojiljković se upisao u strelcefoto: FOTO: FK Crvena zvezda

- Sarađivao sam sa Stefanom u mlađim selekcijama. On je uvek bio fantastično dete. Tokom cele godine putovao je na Marakanu i za sve to vreme nikad nije zakasnio. Uspevao je da uskladi i obaveze u školi i u klubu, on je bio neverovatan u mlađim kategorijama i sigurno je dosta doprineo tadašnjim rezultatima Crvene zvezde. Ponosan sam što Crvena zvezda u ovom trenutku na ovakav način pokazuje svoju veličinu. Nije sve u takmičarskim utakmicama i rezultatima, ovde prevashodno treba biti čovek. Imao je trener Zvezde i poruku za Stefana. - Poželeo bih Stefanu brz oporavak, sigurno će uz Božju volju i pomoć biti dobro, u to sam ubeđen. Razgovorao sam sa Stefanovim ocem i rekao mi je lepe vesti, da njegovo lečenje ide u dobrom pravcu. S obzirom na to da je oduvek bio veliki borac, nadam se da će što pre ozdraviti. Znam da mu je fudbal velika ljubav, poželeo bih mu i da se što pre vrati na teren - završio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.