L'EKIP TRAŽI ODGOVORE OD TERZIĆA: Doušnik možda povezan sa kriminalnim svetom?!
Foto: Dragana Udovičić

Francuzi nastavljaju svoju priču

L'EKIP TRAŽI ODGOVORE OD TERZIĆA: Doušnik možda povezan sa kriminalnim svetom?!

Francuski list koji je prvi objavio vest da je utakmica na "Parku prinčeva" nameštena, nastavlja da traga za odgovorima

Objavljeno: 16:07h

"L'Ekip" nastavlja sa svojom pričom i istragom povodom vesti koju je prvi objavio, a koja je uzdrmala fudbalske temelje cele Evrope o tome da je utakmica između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona nameštena.

Mediji širom sveta se bave šokantnim saznanjem uglednog francuskog lista koji nastavlja da ide dalje za svojom "pričom" i istražuje tvrdnje do kojih je došao da se jedan čelnik beogradskog kluba kladio da će njegova ekipa izgubiti 5 razlike i na to uložio 5 miliona evra, navodno.

Današnja naslovna strana L'Ekipa posvećena priči o navodnoj nameštaljci
Današnja naslovna strana L'Ekipa posvećena priči o navodnoj nameštaljci foto: Printscreen/L'equipe

U novom tekstu posvećenom priči o navodnoj nameštaljci na "Parku prinčeva", "L'Ekip" je preneo saopštenje Zvezde, ali i naveo da pokušava da stupi u kontakt sa generalnim direktorom crveno-belih, Zvezdanom Terzićem, ali da ne dobija odgovor od njega.

"Crvena zvezda je dala svoju zvaničnu izjavu. Ali generalni direktor i najmoćniji čovek srpskog kluba Zvezdan Terzić nije odgovorio na naše pozive. U SMS poruci pitali smo ga li je možda UEFA neko nešto dojavio iz Srbije ili konkretno iz njegovog kluba. Ostali smo nažalost bez odgovora do petka uveče - navodi se u ovom tekstu "L'Ekipa".

Novi tekst L'Ekipa u kome se navodi da pokušavaju da stupe u kontakt sa Zvezdanom Terzićem
Novi tekst L'Ekipa u kome se navodi da pokušavaju da stupe u kontakt sa Zvezdanom Terzićem foto: Printscreen/L'equipe

Ipak, oni su navodno uspeli da uspostave kontakt sa nekim ko je blizak Zvezdi i koji je rekao da je sve to namerni pokušaj da neko naudi klubu, a ne isključuje i da je reč o nekom pripadniku kriminalnog miljea.

- Mi imamo mnogo neprijatelja koji su spremni da naude klubu. Moguće je da neki ljudi žele zlo Zvezdi. To može biti bilo ko - tvrdi izvor francuskog lista i na kraju podvlači da taj "doušnik može da bude neko ko je povezan sa kriminalnim svetom".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.