FRANCUZI OTVORILI ISTRAGU: Posle tvrdnji L'Ekipa da je meč PSŽ - Zvezda namešten, reagovali policija i tužilaštvo!
Foto: Starsport©

Sumnja je dovoljna za početak

FRANCUZI OTVORILI ISTRAGU: Posle tvrdnji L'Ekipa da je meč PSŽ - Zvezda namešten, reagovali policija i tužilaštvo!

Vlasti u Francuskoj su se odmah dale na posao nakon ovako šokantnih informacija

Objavljeno:

Tvrdnje "L'Ekipa" da je utakmica između PSŽ-a i Crvene zvezde nameštena, naterale su na reakciju francusku policiju i tužilaštvo.

Medijima je iz Tužilaštva u Parizu potvrđeno da je otovrena istraga povodom sumnji u nameštanje rezultata na utakmici Lige šampiona 3. oktobra na "Parku prinčeva".

Evropu je u petak potresla objava uglednog francuskog lista "L'ekip", koji je pozivajući se na kredibilnog doušnika koji je prijavio UEFA svoje sumnje, objavio pod oznakom ekskluzivno da postoje ozbiljne sumnje da je duel srpskog i francuskog šampiona namešten.

Ovaj list je naveo i da je jedan visoki čelnik crveno-belih navodno uplatio 5 miliona evra na pobedu Parižana sa 5 razlike, a i da je pošto je utakmica "prošla" isplata izvršena na tlu Francuske.

Oba kluba su ekspresno i žestoko demantovala obe tvrdnje uz poruku da se što pre istraži i očisti ljaga sa ugleda klubova.

U međuvremenu, UEFA ništa nije u zvaničnoj formi ni potvrdila, niti demantovala, uz obaveštenje da oni po običaju ne komentarišu takve slučajeve sve dok se istraga ne okonča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.