STIGLA KAZNA ZA MAMAEVA I KOKORINA! Ruski fudbaleri - huligani završili iza rešetaka!
Ruski fudbaleri tabadžije završili iza rešetaka, Foto: Printscreen/Twitter

potpuno zaslužena kazna

STIGLA KAZNA ZA MAMAEVA I KOKORINA! Ruski fudbaleri - huligani završili iza rešetaka!

Moraće da odmore dva dana u policiji

Objavljeno: 21:18h

Usledilo je saslušanje u kojem su "huligani" fudbaleri Kokorin i Mamaev izneli svoju stranu priče, policija ih je zadržala na 48 sati, a prema ruskim medijima kazna može biti i znatno oštrija jer im preti zatvorska kazna u trajanju od pet godina.

Ruski fudbaleri Pavel Mamaev i Aleksandar Kokorin u jednom ruskom kafiću napali su funkcionera ministarstva trgovine i industrije Denisa Paka i njegovog pomoćnika Sergeja Gaisina.

Oni su pijani krenuli na njih, a u jednom trenutku fudbaler Krasnodara je zgrabio stolicu i udario Paka u glavu te mu je tom prilikom zadao ozbiljne povrede glave.

Neuračunljivi fudbaleri se tamo nisu zaustavili, pa su ispred lokala, na parkingu napali i pretukli Vitalija Solovčuka koji se čak i branio, ali su oni ipak bili brojčano jači.

Inače, ovaj njihov gest je naišao na ozbiljnu usudu u njihovoj domovini, pa je ministar sporta Rusije već izjavio kako oni više nikada neće dobiti poziv za reprezentaciju, a Krasnodar je reagovao tako što suspendovao Mamaeva, dok će Zenit svoju odluku o Kokorinu doneti tek posle završenog postupka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.