PARTIZANU SKIDAJU BLOKADU: Fudbaleri će konačno dobiti premije, a svi dugovi prema bivšim igračima biće isplaćeni!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

lepe vesti

PARTIZANU SKIDAJU BLOKADU: Fudbaleri će konačno dobiti premije, a svi dugovi prema bivšim igračima biće isplaćeni!

Partizan je pod monotoringom UEFA i do 15. oktobra, kada je poslednji dan za čišćenje dugovanja prema klubovima u Nion mora da se pošalje izveštaj

Objavljeno: 11.10.2018. 14:04h
  • 3

Odlučujući dani za Partizan su blizu. Crno-belima je račun blokiran zbog duga prema Nikoli Vujoviću, Dnjepru, Slovanu iz Bratislave i Olimpijakosu.

Dug za Vujovića biće podeljen na rate, a treba da se do 15. oktobra isplate Olimpijakos i Dnjepar i poslednji deo Slovanu iz Bratislave

Miloš Vazura i Saša Zdjelar
Miloš Vazura i Saša Zdjelar foto: Starsport©

Trka sa vremenom u Humskoj, a danas se čekala veoma bitna odluka, po kojoj sud treba da skine blokadu Partizanu za dug od 144.000 evra prema agenciji za igrača Vujovića. Kako saznaje Hotsport uslediće nagodba i isplata na rate uz verovatno automatsku uplatu od jedne trećine sume ukoliko se spor ne vrati na početak u cilju da se odblokira račun. Ukoliko sve prođe po planu crno-belih na račun stiže oko 1,1 milion evra za učešće u Evropi.

Partizan je pod monotoringom UEFA i do 15. oktobra, kada je poslednji dan za čišćenje dugovanja prema klubovima u Nion mora da se pošalje izveštaj u kojem nema potraživanja za tri igrača.

Novac treba da bude prosleđen Olimpijakosu za Sašu Zdjelara, 500.000 evra, trening kompezacija Dnjepru za Juri Vakulka u iznosu od 100.000 evra i poslednja rata Slovanu iz Bratislave, 250.000 evra za Sejdubu Sumu. 

Saša Zdjelar
Saša Zdjelar foto: Starsport©

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs / Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media