ARNAUTOVIĆ ZBOG BOSANCA ZAKRVIO S AUSTRIJSKIM NOVINARIMA: Pustite nas da živimo, vaš posao je da pišete o fudbalu!
Marko Arnautović, Foto: Reuters

U PRAVU JE...

ARNAUTOVIĆ ZBOG BOSANCA ZAKRVIO S AUSTRIJSKIM NOVINARIMA: Pustite nas da živimo, vaš posao je da pišete o fudbalu!

Odgovorno tvrdimo da je Marko apsolutno ubo poentu problema...

Objavljeno: 20:10h

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović opet je od strane austrijskih medija bio prinuđen da govori o Edinu Džeku i njihovom druženju posle utakmice u Zenici prošlog meseca, kada je ekipa BiH slavila sa 1:0 nad nekadašnjim severnim susedima.

Tada su se Džeko i Arnautović našli u jednom sarajevskom restoranu odmah po završetku meča. To su mu austrijski mediji i te kako zamerili, a napadač Vest Hema se morao pravdati rečima da je to bila samo obična večera u jednom malom restoranu.

Ipak, i nakon mesec dana austrijski mediji očito ne popuštaju Arnautovića koji je ponovo morao da se brani. On je poručio kako bi novinari trebalo više da vode računa o tome da privatni život jednog fudbalera ne ide u javnost.

- Tu večeru ste vi novinari proslavili kao da sam sa Džekom ostao do tri ujutru. Ta fotografija nije napravljena u tri ujutru i niko nema pravo da priča o mom privatnom životu - započeo je Arnautović pa je poručio kako je odavno imao plan da se vidi sa Džekom i da bi to uradio bez obzira na rezultat susreta.

Arnautović i Džeko
Arnautović i Džeko foto: Instagram

- On mi je mnogo pomogao kada sam stigao u Mančester (prešao u Stouk, ali je živeo u "gradu tekstila"). Večeru smo dogovorili pre meča, tako da bih se s njim našao bez obzira na pobedu ili poraz. Nismo se videli baš dugo.

- Ako nešto pišete o meni kao fudbaleru, onda je to OK, jer vam je to posao. Ali kada je u pitanju privatni život, tu želim respekt - poentirao je na kraju.

Arnautoviću i njegovoj Austriji sada sledi susret protiv Severne Irske u okviru Lige nacija, a obe ekip imaju imperativ pobede kada je u pitanju borba za prvu poziciju sa BiH reprezentacijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.