MITROVIĆ PRED CRNU GORU: Uloga favorita nam donosi pritisak, svi su očekivali da se prošetamo kroz grupu!
Krstajić i Mitrogol na pres konferenciji, Foto: FSS

OTVORENI NAPADAČ FULAMA

MITROVIĆ PRED CRNU GORU: Uloga favorita nam donosi pritisak, svi su očekivali da se prošetamo kroz grupu!

- Nimalo nismo potcenili reprezentaciju Crne Gore. Imamo ulogu favorita u ovoj grupi i pokušaćemo da pobedimo. Poštujemo Crnu Goru i njene igrače. Imaju kvalitet, poznajemo ih - rekao je

Objavljeno:

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da njegova reprezentacija nije potcenila Crnu Goru, ali da je favorit u predstojećoj utakmici u Ligi nacija i da želi pobedu u Podgorici.

- Nimalo nismo potcenili reprezentaciju Crne Gore. Imamo ulogu favorita u ovoj grupi i pokušaćemo da pobedimo. Poštujemo Crnu Goru i njene igrače. Imaju kvalitet, poznajemo ih - rekao je Mitrović novinarima u Podgorici.

Srbija će u četvrtak gostovati Crnoj Gori u trećem kolu Lige nacija.

Mitrović je prvi napadač i strelac reprezentacije Srbije, a naveo je da očekuje da nastavi sa dobrim igrama u nacionalnom timu, za koji je ove godine dao osam golova.

- Drago mi je, imponuje taj broj. Nadam se da ću nastaviti tako. Što bolje igrate i dajete golove, veća je pažnja posebno odbrane na vas. Očekujem malo veću pažnju, markaciju. Imamo dobre igrače i pojedince koji mogu da iskoriste prostor - istakao je napadač Fulama i drugi strelac Premijer lige Engleske.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović foto: Reuters

Crna Gora će biti bez jednog od najboljih igrača, štopera Atletiko Madrida Stefana Savića, a Mitrović to vidi kao prednost Srbije.

- Sigurno da je lakše zbog toga. On je uz Stevana Jovetića lider ove ekipe, jedan od najboljih defanzivaca na svetu i lakše je što neće igrati. Ali, ko god bude igrao, imaće motivaciju i daće maksimum. Biće teško ko god da igra - dodao je.

Po njegovim rečima, uloga favorita donosi pritisak, ali ne veliki.

- Uloga favorita nam donosi neki pritisak, ne veliki, ali nosi. Svi su očekivali da ćemo da se prošetamo kroz grupu, ali smo videli da morate dobro da se oznojite u svakoj utakmici. Četiri boda iz dve utakmice ne bi bilo loše s obzirom na to da nemamo poraz. Ipak, cilj je svih šest bodova - rekao je Mitrović.

Srbija će u četvrtak od 20.45 igrati protiv Crne Gore u Podgorici, a potom tri dana kasnije sa Rumunijom u Bukureštu od 15 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.