RUSKI FUDBALERI NASTAVILI DA HAVARIŠU: Posle političara, brutalno prebili i voditelja na parkingu! Sve je snimljeno
Kokorin i Mamaev u "akciji", Foto: Printscreen

pijani fudbaleri pravili nered

RUSKI FUDBALERI NASTAVILI DA HAVARIŠU: Posle političara, brutalno prebili i voditelja na parkingu! Sve je snimljeno

Sledi izbacivanje iz reprezentacije

Objavljeno: 14:51h

Pojavili su se novi detalji posle tuče nereda u jednoj kafani u glavnom gradu Rusije u kojoj su reprezentativci Pavel Mamaev i Aleksandar Kokorin napali funkcionera ministarstva i njegovog pomoćnika.

Denis Pak koji je član ministarstva industrije i trgoveine i njegov pomoćnik Sergej Gaisin obratli su se dvojici fudbalera zbog buke, u nadi da će se utišati, ali su oni krenuli na njih, sve se završilo tako što je fudbaler Zenita stolicom udario Paka u glavu i naneo mu teške povrede.

Oni se tu nisu zaustavili pa su nastavili da havarišu i kada su izašli iz kafane gde su na parkingu brutalno napali, a kasnije zajednički prebili TV voditelja.

Prema video snimku on se njima nije ni za šta zamerio niti im se suprostavio, nego je samo parkirao svoje vozilo, ali su oni njega ipak napali, a posle toga jurili i brutalno pretukli.

On se branio, a u jednom trenuku je uspeo jednog od njih i da odgurne, ali su ipak bili brojčano jači pa su ga na kraju i šutirali.

Ministar sporta Rusije Pavel Kolobkov poručio je da Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev više nikada neće dobiti poziv za nacionalni tim svoje države.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.