ĆELO, ČUVAJ SE! Bio sam već na Kosovu kad su mi rekli: "Vrati se da igraš za Srbiju"! Pale su i prve prozivke!
Foto: AP/Darko Vojinović

iznenadni poziv

ĆELO, ČUVAJ SE! Bio sam već na Kosovu kad su mi rekli: "Vrati se da igraš za Srbiju"! Pale su i prve prozivke!

Fudbaler je poziv primio u nedelju uveče

Objavljeno:

Novi reprezentativac Srbije je defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić.

On se priključio ostalim igračima u "kući fudbala" u Staroj Pazovi i braniće boje Srbije u mečevima sa Crnom Gorom 11. oktobra i Litvanijom 14. oktobra. Poziv koji se ne odbija, fudbaler je primio u nedelju uveče.

- Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana gospodina Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato - rekao je Nemanja Miletić za sajt FK Partizan.

Osećaj kada je zakoračio u Kuću fudbala, igrač će dugo pamtiti.

- Fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku - dodao je.

Reprezentativci pri okupljanju koriste priliku da se ispričaju, a u dresu Crne Gore igraće i Miletićevi klupski saigrači Janković, Kosović i Šćekić.

- Naravno, razgovarao sam sa Nikolom Milenkovićem, potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama. Čestitke su krenule već od sinoć, a Marko Janković je već u svom stilu napisao: „Ćelo, čuvaj se!" - rekao je Miletić kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.