IGRAĆE PROTIV ZVEZDE, A U EVROPU JE DOŠAO PREKO PREVARE: Vedetu Redsa je agent podvalio kad je dolazio u Evropu!
Foto: Reuters

svašta...

IGRAĆE PROTIV ZVEZDE, A U EVROPU JE DOŠAO PREKO PREVARE: Vedetu Redsa je agent podvalio kad je dolazio u Evropu!

Ipak je na kraju dokazao da nisu pogrešili iako je menadžer nasamario njegov prvi klub na Starom kontinentu

Objavljeno: 19:54h

Crvena zvezda u sledećoj utakmici Lige šampiona gostuje Liverpulu 24. oktobra, a jedan od najboljih igrača Redsa Roberto Firmino u Evropu je stigao putem prevare njegovog menadžera.

Naime, njegov agent je prilikom pregovora sa Hofenhajmom, u koji je on stigao 2011. godine, poslao snimak sa njegovim najboljim potezima, ali se kasnije ispotavilo da je video bio montiran.

Roberto Firmino
Roberto Firmino foto: Reuters

To je ispričao i Ernest Taner tadašnji sportski direktor nemačkog kluba.

- Sećam se da nam je njegov agent poslao snimak na kom su bili najbolji potezi Firmina. Gledali smo i oduševili se njegovom brzinom, kretnjom na terenu i šutiranjem. Verovali smo da ima topuz u nogama, a onda nas je sačekala surova istina. Prevarili su nas, jer je naš montažer javio da je snimak ubrzan i da to nije realna slika na ekranu - rekao je Taner koji je šokirao mnoge mnoge dok je to izgovarao.

Roberto Firmino
Roberto Firmino foto: Reuters

- Kada je stigao u Nemačku, videli smo da to nije to, ali opet, nije odustajao, pokazao je zalaganjem da je reč o sjajnom fudbaleru. Njegov stav je da nikad ne odustaje, zbog toga je i uspeo, a prevaru... To smo zaboravili - rekao je Ernest.

Bobi je od dolaska na Enfild 2015. godine postigao 38 pogodaka na 140 utakmica za Liverpula, a isto tako je i standardni član reprezentacije Brazila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.