NEĆE MOĆI KAO ŠTO JE BILO U MILANU: Berluskoni zabranio igračima tetovaže, brade... Sve će da ih šiša jedan frizer!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

ITALIJAN SPREMA REVOLUCIJU

NEĆE MOĆI KAO ŠTO JE BILO U MILANU: Berluskoni zabranio igračima tetovaže, brade... Sve će da ih šiša jedan frizer!

Pravi čovek na pravom mestu

Objavljeno:

Italijanski medijski magnat Silvio Berluskoni je poznat po izjavama koje izazivaju pažnju javnosti.

On je jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, vlasnik je nekoliko medijskih kuća, bio je premijier Italije u četiri mandata, ali je ipak najpoznatiji po tome što je bio vlasnik FK Milan.

Sada je opet u fudbalu i sprema revoluciju. Odnedavno, FK Monca je u Berlsukonijem vlasništvu. Ekipa nikada nije igrala u Seriji A, a iz Serije B je više ispadala nego što se zadržavala u njoj. Bogati Italijan ima nameru da to promeni tako što je uveo nova pravila za fudbalere.

- Monca će biti tim za primer, sastavljen od mladih italijanskih igrača. Nema tetovaža, brada, ludih frizura, našli smo frizera u Monci koji će ih besplatno šišati. Moraju da budu primer na terenu, da budu džentlmeni, da se izvine rivalu kada naprave faul i da budu pristojni prema sudiji - rekao je Berluskoni.

Takođe, igrači će imati obaveze i van terena za koje takođe postoje norme.

- Kada ih zamole za autogram, moraju lepo da napišu svoje ime, ne samo da nažvrljaju, uz to moraju i lepo da se obuku, sa ukusom i da ne budu pocepani i aljkavi kao današnji fudbaleri. Želim da napravim nešto sasvim drugačije u modernom fudbalu - dodao je italijanski biznismen.

Nema sumnje da je Berluskoni u Monci pravi čovek na pravom mestu uprkos tome što on sam nije poznat po dobrom vladanju, jer je nekoliko puta bio na pragu zatvora i dovođen u vezu sa maloletnicama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.