TEŽAK UDARAC ZA SRBIJU: Neće igrati protiv Crne Gore i Rumunije, trener kaže da ne može ni da hoda!
Foto: Dado Đilas

Ovo je veliki problem

TEŽAK UDARAC ZA SRBIJU: Neće igrati protiv Crne Gore i Rumunije, trener kaže da ne može ni da hoda!

Krstajić neće moći da računa na kapitena

Objavljeno: 13:14h

Aleksandar Kolarov neće nastupiti za reprezentaciju Srbije u predstojećim duelima protiv Crne Gore i Rumunije, u okviru 3. i 4. kola Lige nacija.

Kapiten "Orlova" moraće na pauzu zbog preloma prsta na nozi i u Romi traže da se odmah posle okupljanja u Staroj Pazovi u ponedeljak, iskusni bek vrati nazad u Rim.

Aleksandar Kolarov je igrao utakmice sa slomljenim prstom
Aleksandar Kolarov je igrao utakmice sa slomljenim prstom foto: EPA/Riccardo Antimiani

Kolarov je odigrao nekoliko poslednjih mečeva za "vučicu" sa sve tim prelomom, čak je postigao i gol za pobedu u gradskom derbiju sa Lacijom iz slobodnog udarca.

Međutim, njegovo požrtvovanje za tim je došlo sada na naplatu, a situacija je toliko ozbiljna da srpski fudbaler u petak nije mogao ni da hoda, rekao je trener Euzebio di Frančesko.

Euzebio di Frančesko
Euzebio di Frančesko foto: AP

- Kolarov neće biti među igračima koji konkurišu za meč sa Empolijem. Danas nije mogao ni da hoda... To vam kažem kako biste shvatili njegovo požrtvovanje i mentalnu snagu koju je imao u proteklom periodu - kazao je Di Frančesko na konferenciji uz poruku da Srbin neće igrati protiv Empolija ovog vikenda.

Selekcija Srbije će u okviru Lige nacija 11. oktobra gostovati u Podgorici, gde će sastati sa Crnom Gorom, dok će tri dana kasnije igrati u Bukureštu sa Rumunijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.