CRNO-BELI IZBLJUVALI VATRU PO ZMAJEVIMA: Zakarić i Miletić doneli ubedljivu pobedu Partizanu!
Foto: Starsport©

Superliga,

CRNO-BELI IZBLJUVALI VATRU PO ZMAJEVIMA: Zakarić i Miletić doneli ubedljivu pobedu Partizanu!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz lajv-blog na Espreso.co.rs...

Objavljeno:

U 11. kolu Superlige Partizan je rutinski slavio nad Voždovcem sa 4:0 (2:0) na stadionu u Humskoj.

U prvih 20-ak minuta gledali smo izjednačenu borbu, čak su gosti imali i više od igre, ali od tada sve je bilo u znaku crno-belih.

Prvo je Nemanja R Miletić postigao gol u 19. minutu posle odbitka u kaznenom prostoru, da bi 20-ak minuta kasnije Goran Zakarić bio precizan sa preko 25 metara na asitenciju Nemanje Nikolića.

Strelac za 3:0 bio je opet Goran Zakarić posle pametno izvedenog indirekta u kaznenom prostoru Voždovca, dok je poslednji pogodak za 4:0 bio delo pomalo zaboravljenog Đorđa Ivanovića.

Sva dešavanja sa meča možete da pratite uz lajv-blog na Espreso.co.rs...

71' Kako smo rekli da je mirno, tako je opet Goran Zakarić bio strelac pogotka za crno-bele. Sada je već 3:0 i čini se da je ta prednost nedostižna!

69' Mirno drugo poluvreme za sada...

POLUVREME! Partizan daleko bolji rival, zasluženo vođstvo!

45'+1 Odličan kontranapad Partizana. Rikardo Gomeš je dodao do Nemanje Nikolića, ovaj divno petom ostavio za Danila Pantića, koji je šutirao pored gola. Šteta što ovakva asistencija nije krunisana pogotkom!

45' Aleksandar Šćekić je dobio žuti karton zbog laktanja.

41' ODLIČAN POGODAK GORANA ZAKARIĆA! Šutirao je sa preko 25 metara na asistenciju Nemanje Nikolića i Partizan sada vodi sa 2:0!

38' Nova dobra prilika za Partizan. Urošević je dodao do Rikarda, golman Voždovca Marko Ilić je lepo odbranio.

19' Jesmo li vam lepo rekli da je Nemanja Miletić Partizanov desnonogi Kjelini? 1:0 ZA CRNO-BELE! Strelac je Miletić posle solidno izvedenog kornera. Matirao je Ilića posle odbitka! Korner je izveo Pantić.

7' Dobra prilika za Voždovac po levom boku. Sa gol linije je loptu skinuo Mark Valijente. Stuparević je bio u šansi, prešao Stojkovića, ali nije imao snage za jači šut. Lagano je Španac stigao loptu, a pitanje je da li je u ovoj situaciji možda bilo ofsajda...

1' Meč je počeo!

17.06 - Poznati su i sastavi, a podsetite se i ko je arbitar.

Stadion Partizana Sudija: Zoran Široki (Smederevo)

Partizan (4-4-2): Stojković - N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zakarić, Kosović, Šćekić, Pantić - Nikolić, Rikardo.

Voždovac (4-1-4-1): Ilić - Ćirković, Mihajlov, Jovanović, Kovačević - Pavlović - Duronjić, Luković, Maksimović, Milunović - Stuparević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.