ŽESTOKA REAKCIJA VUČIĆA ZA NAPAD NA ZVEZDAŠE: Hoćemo imena huligana! Nisu se čuli, pa motkama iskaljuju bes!
Foto: Printscreen/Youtube/LipskaGTA

Država srbija će reagovati

ŽESTOKA REAKCIJA VUČIĆA ZA NAPAD NA ZVEZDAŠE: Hoćemo imena huligana! Nisu se čuli, pa motkama iskaljuju bes!

Predsednik Srbije navodi da je to bila osveta za to što su ih nadglasali navijači Zvezde na stadionu

Objavljeno: 11:03h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je francuskoj policiji da će država Srbija tražiti imena svih huligana koji su napali navijače Crvene zvezde posle utakmice Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Za one koji nisu upućeni, posle meča Lige šampiona na "Parku prinčeva" došlo je do sukoba pristalica dva kluba u kome su deblji kraj izvukli ultrasi PSŽ-a. Međutim, deo njih je u želji za osvetom naleteo na obične navijače, takozvane simpatizere, koji su u obeležjima srpskog kluba sedeli u jednom kafiću posle utakmice i napali ih.

Tom prilikom su se žestoko iživljavali nad nekolicinom koja nije uspela da pobegne na vreme, tukli ih kaiševima i palicama, gađali stolicama i otimali šalove, a nije ih sprečilo u tome ni to što su u njihovom društvu bile žene i devojke.

Tim povodom reagovao je i predsednik Srbije koji je rekao da su to obični banditi i da želi podatke od Francuza i saradnju kao što je to Srbija učinila u slučaju ubistva Brisa Tatona.

- To su banditi kojima je teško palo što ih niko, ni na njihovom stadionu, nije primetio, iako su imali ubedljiv rezultat. Nisu mogli da se čuju od gostujućih navijača, kojima je inače bilo zabranjeno prisustvo, pa su rešili motkama da iskale bes. Mi tražimo, kao što smo njima uredno slali izveštaje o ubistvu Brisa Tatona, da nam pošalju sva imena huligana koji su napadali navijače Crvene zvezde, pa da vidimo kako su i na koji način ti kriminalci kažnjeni. To je posao suverene države. a ukoliko se neko od njih sa fantomkama i motkama pojavi ovde, nastavićemo saradnju sa francuskom državom - rekao je Vučić na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.