KADA PRORADI SRPSKI INAT SVE JE MOGUĆE! Pantela dao izjavu za francuske medije i istakao da Zvezda uči da hoda!
Foto: Dragana Udovičić

zvezda mu je prva ljubav

KADA PRORADI SRPSKI INAT SVE JE MOGUĆE! Pantela dao izjavu za francuske medije i istakao da Zvezda uči da hoda!

"Kada sam video Mbapea rekao sam da će promeniti fudbal"

Objavljeno:

Crvena zvezda je u sredu uveče doživela debakl na Parku prinčeva i poražena je od PSŽ-a rezultatom 6:1.

Za francuske medije imao intervju pred utakmicu crvenob-belih u kojoj je upitan između ostalog šta za njega predstavlja klub u kojem je započeo svoje prve fudbalske korake.

- Stigao sam tamo sa osam godina. To je bila moja prva ljubav i to će ostati tako ceo život. Igrao sam u mnogim klubovima u karijeri (12), a PSŽ zauzima veliko mesto u mom srcu. Ali Crvena Zvezda je zauvek, do kraja.

Po njemu, Zvezda je u ovom trenutku kao dete koji ponovo uči da hoda.

- Sve se vraća. Već smo učestvovali u Ligi Evrope prošle sezone. Nadam se da se naši finansijski problemi mogu rešiti kroz Ligu šampiona i da možemo da započnemo da stvaramo novu istoriju. Ali mi nismo na nivou PSŽ. Mi smo kao dete koje uči da hoda ponovo. Važna stvar je da se Crvena Zvezda ponovo rodi i ponovo sija u narednih deset godina.

Na pitanje da li crveno-beli mogu da iznenade PSŽ, Panetla je kratko odgovorio.

Marko Pantelić
Marko Pantelić foto: Printscreen

- Mi smo Srbi, prijatelju! Navikli smo da imamo sve protiv nas, ali mi i dalje živimo i daćemo sve od sebe do poslednjeg daha.

Najviše mu je u oči zapao Kilijan Mbape

- Posmatram Kilijana Mbapea od debija za Monako. Kada sam ga prvi put video kako igra, bio sam u svom restoranu u Beogradu. Narednih deset dana sam govorio svima da bi ovaj igrač mogao da promeni budućnost igre. Pitali su me ko će biti zapažen na Svetskom prvenstvu, odgovorio sam: Embape. On je već impresionirao javnost, ali je već u glavama mlađe generacije, koja se identifikuje s njim. Kad vidimo kako igra, moramo da aplaudiramo.

Kilijan Mbape
Kilijan Mbape foto: Reuters

Ima lepo mišljenje o njemu, potseća ga na brazilskog Ronalda.

- Ima sve osobine savremenog napadača. Mnogo podseća na Ronalda, brazilskog. Ja ne volim "pozere" ili one koji pričaju bez rezultata iza sebe. Sviđaju mi se igrači koji znaju šta će uraditi s loptom i koji prave razliku odmah, ili kada je bitno da se to uradi. Nastavi li ovako, Embape će postati jedan od najboljih fudbalera svih vremena. Njegova era trebalo bi da traje petnaest godina! Jedini problem je da li može da održati svoju putanju. Ako uspe, Zlatne lopte stizaće jedna za drugom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.