TRENER PSŽ-A O ZVEZDI: Nije lako probiti ih, komplikovani su, ali mogli smo da damo još golova!
Foto: EPA/Julien De Rosa

LIGA Šampiona

TRENER PSŽ-A O ZVEZDI: Nije lako probiti ih, komplikovani su, ali mogli smo da damo još golova!

Imaju odličnu strukturu i drugim ekipama je bilo teško da ‘probiju’ Zvezdu. Nisu izgubili 34 utakmice, dosta su komplikovani - rekao je Nemac

Objavljeno: 23:09h

Nakon ubedljivog trijmufa nad Crvenom zvezdom trener PSŽ-a Tomas Tuhel je bio i više nego zadovoljan prikazanim.

- Potpuno sam zadovoljan, ovo je bilo fantastično. Naša igra je bila vrhunska protiv Zvezde. Imali smo velike prilike da damo još golova. Igrali smo na visokom nivou kao tim. Zadovoljan sam i drugim poluvremenom jer smo uspeli da nastavimo u istom ritmu, poštujući protivnika - rekao je Tuhel

Nemac je prokomentarisao i Crvenu zvezdu. - Dosta smo gledali Zvezdu i situacije u kojima su se pokazali kao dobra odbrambena ekipa. Imaju odličnu strukturu i drugim ekipama je bilo teško da ‘probiju’ Zvezdu. Nisu izgubili 34 utakmice, dosta su komplikovani. Možda se učinilo da je bilo lako, ali nije bilo tako.

PSŽ je trijufovao sa 6:1 u drugom kolu Grupe C Lige šampiona. - Cela ekipa je bila ujedinjena, a Nejmar je bio izvanredan, fantastičan. Zaista je želeo da ima vrhunsku utakmicu, glad za loptom... Za nas je veoma važno to što imamo najbolje igrače u Evropi. Još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa.

Tuhel se osvrnuo i na sjajnu partiju Nejmara koji je upisao het-trik. - On je jedan od najboljih. Imamo najbolje igrače u Evropi, nije samo Nejmar. Po mom mišljenju odnosili smo pobedu jer imamo takve igrače. Jasno je da je Nejmar predvodnik, ali cela ekipa je bila dobra - zaključio je Tuhel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.