OSTVARIO JE SVOJE SNOVE: Adem Ljajić još jednom potvrdio ljubav prema Partizanu!
Foto: News1/Dado Djilas

ISKREN

OSTVARIO JE SVOJE SNOVE: Adem Ljajić još jednom potvrdio ljubav prema Partizanu!

Fudbaler je dao intervju za klupski časopis Bešiktaša

Objavljeno:

Internet gori zbog reči koje je rekao Adem Ljajić izgovorio ovih dana.

U intervjuu koji je dao za klupski časopis Bešiktaša, reprezentativac Srbije je pričao o atmosferi koju prave navijači u Istanbulu kao i o gradskim derbijima u kojima je igrao.

- Tokom karijere sam odigrao veliki broj gradskih derbija. Počev od Partizan – Crvena zvezda, preko Roma – Lacio, Inter – Milan do Juventus -Torino. Na svakom od njih atmosfera je napeta. Iskusio sam je i na nedavnom gostovanju Bešiktaša Fenerbahčeu - rekao je Adem Ljajić.

Za navijače istanbulskih crno-belih ima samo reči hvale.

- Ambijent u režiji navijača omogućava vam da uživate u spektaklu. Galama kakvu prave pristalice Bešiktaša slična je onoj kod nas u Srbjii. Ni ovde ni kod nas ne staju ljudi sa pevanjem 90 mnuta. To je dobar okidač za bilo kog fudbalera, omogućava mu da se posveti utakmici, pruži sve od sebe - dodao je.

Nezaobilazna tema su i njegovi fudbalski počeci.

- U staroj Jugoslaviji igrali su mnogobrojni veliki fudbaleri, mnogo od njih su bili inspiracija mojoj generaciji ii meni, ali konkretno najveći idol iz detinjstva bio mi je Saša Ilić, koji sad ponovio nosi dres Partizana. Sale je i razlog zbog kojeg sam, posle prekomande iz kadetskog u prvi tim, tražio da nosim broj 22 na poleđini dresa. I otad ga ne skidam. Kao dete sam bio veliki obožavalac i navijač Partizana. Išao sam na tribine, nisam propuštao utakmice. Najveći san bio mi je da obučem crno-beli dres, tako da kad sam to uradio uspeo sam u životu. Najpre su me prebacili iz podmlatka u seniore i odmah sam se nametnuo - rekao je Ljajić.

Iako odavno nije osvojio trofej, Ljajić ipak voli da ima drugačiju ulogu na terenu.

- Uvek imam velika očekivanja, želim da učestvujem u igri, da se nađem situacijama dva na jedan, da odigram dupli pas. Svi očekuju golove, naravno, ali ja više volim da sarađujem sa klasičnuim napadačima kakvi su, na primer, Gonzalo Iguain ili Karim Benzema, sve razumeju - zaključio je srpski reprezentativac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.