ZVEZDA IMA KRTICE U REDOVIMA PSŽ: Da li će tajne koje oni znaju pomoći Milojevićevoj četi?
Foto: Filip Plavčić

DOBRO ih POZNAJU

ZVEZDA IMA KRTICE U REDOVIMA PSŽ: Da li će tajne koje oni znaju pomoći Milojevićevoj četi?

Neki su nastupali u Francuskoj, ali samo odabrani u PSŽ

Objavljeno:

Nije tajna da fudbaleri Crvene zvezde vole da karijeru nastave u Francuskoj.

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić je ostavio dubok trag u Bastiji, a poznat je i prelazak Dragana Stojkovića Piksija u Olimpik Marsej u leto 1990. godine, ekipu u kojoj sada igra Nemanja Radonjić.

Uoči duela Crvene zvezde i PSŽ u drugom kolu grupe C Lige šampiona, podsetićemo trilinga bivših Zvezdinih prvotimaca koji su nastupali za klub iz Pariza.

Prvi koji je nastupao i za PSŽ i za Crvenu zvezdu je Marko Pantelić. Kada je imao 19 godina, 1997. godine, iz Iraklisa je prešao u pariski tim. Prvo je nastupao za B ekipu PSŽ, odigrao je 20 utakmica i postigao 12 golova. U prvi tim, Pantelić je prešao 1998. godine, ali se nije proslavio, jer je imao samo tri nastupa za godinu dana.

Fudbaler Branko Bošković je jedini koji je prešao direktno iz redova Crvene zvezde u PSŽ. To se dogodilo 2003. godine. Na "Parku prinčeva" je proveo tri godine, odigrao 36 utakmica i tri puta bio strelac.

Posle odlaska iz Crvene zvezde 2007. godine, Milan Biševac se preselio u Francusku. Prvo je nastupao za Lans i Valensijen da bi 2011. godine došao u redove PSŽ. U Parizu je proveo godinu dana i za to vreme odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol.

Koliko su saveti ovog trilinga "Zvezdinih špijuna" bili vredni, saznaćemo oko 20:45 kada fudbaleri PSŽ i Crvene zvezde završe okršaj u drugom kolu grupe C Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

(Sofija Vrebac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.