ŽIVKOVIĆ PRED PSŽ: Došli smo u Pariz da se nadigravamo i očekujemo pozitivan rezultat!
Foto: FOTOT: FK Crvena zvezda

OPTIMIZAM MEĐU OMLADINCIMA

ŽIVKOVIĆ PRED PSŽ: Došli smo u Pariz da se nadigravamo i očekujemo pozitivan rezultat!

Oglasio se i Dejan Joveljić

Objavljeno:

Omladinci Crvene zvezde, ostvarili su, poput seniora, istorijski uspeh osvajanjem boda na premijeri u grupnoj fazi Lige šampiona. Remi protiv Napolija pokazao je potencijal učenika Bratislava Živkovića pa su crveno-beli biseri u Pariz stigli sa najvišim ambicijama. - Analizirali smo igru rivala protiv Liverpula i videli da se radi o protivniku koji želi da igra fudbal i ne odustaje od svoje ideje. Smatram da smo na fizičkom planu izjednačeni, predviđam zanimljiv duel. Došli smo u Pariz da se nadigravamo i očekujem pozitivan rezultat – rekao je Živković uoči treninga u Gradu svetlosti.

Šef stručnog štaba juniora Crvene zvezde uprkos visokim očekivanjima, pokušao je da u potpunosti rastereti fudbalere.

- Nadam se da ćemo sve pozitivno prikazano protiv Napolija nadograditi i biti još bolji u narednoj utakmici. Znamo da igramo fudbal i jedino je potrebno da promenimo pristup. Neophodno je da igrači uđu bez straha u meč čime bi izostale jednostavne greške. Imamo sreću da se bavimo najlepšim poslom, radimo ga iz ljubavi. Tako je i sa igračima, rade nešto što vole i sve što je potrebno jeste da izađu, igraju se i uživaju.

Samopouzdanje pred prvo evropsko gostovanje ne manjka talentima srpskog šampiona, a Dejan Joveljić najavio je zanimljivu fudbalsku predstavu. - Kao i pred svaku utakmicu spremomo se za tri boda. Nismo došli u Pariz da se provodimo, već da se nadmećemo, a povod za optimizam uliva i podatak da je i protivnički tim saćinjen uglavnom od igrača rođenih 2001. godine. Očekujem dobar i zanimljiv duel – rekao je kapiten omladinaca.

Upravo Joveljić je doneo prvi bod u grupnoj fazi svom timu, a pred drugi test nada se da će crveno-beli u Beograd poneti ceo plen.

- Meč sa Napolijem bio je novo iskustvo. Probili smo led, otklonili tremu i uveren sam da ćemo znatno opuštenije igrati. Smatram da je duel u Francuskoj odlučujući za dalji razvoj situacije u grupi. Lično, spreman sam da preuzmem odgovornost i nadam se da ću povesti ekipu do tri boda – izjavio je mladi napadač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.