PREDSEDNIK RADNIČKOG BACIO NOVO SVETLO NA INCIDENT SA ČAIRA: Niko ne priča o isečenom delu snimka...
Foto: Printsreen

epilog sukoba u nišu

PREDSEDNIK RADNIČKOG BACIO NOVO SVETLO NA INCIDENT SA ČAIRA: Niko ne priča o isečenom delu snimka...

- Ne znam zašto to nije objavljeno? Videli smo dobro i posebno ističem osobu koja je poprskala naše navijače i osobu koja je sve snimala sa ulaznih vrata na loži gde su bili predstavnici Partizana - kazao je Marković

Objavljeno:

Kada pomislite na srpski fudbal baš ovakve stvari vam padaju na pamet - posle derbija u Nišu nije u prvom planu izvanredna fudbalska predstava oba tima, nije čak ni nedosuđen penal za crno-bele, već incident koji se dogodio nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, u loži stadiona Radničkog, gde su bili smešteni funkcioneri Partizana.

Partizan je rekao svoje, a sada se oglasio i v.d predsednik Nišlija Dragan Marković.

Snimak koji je osvanuo na zvaničnoj Partizanovoj televiziji podigao je dosta prašine, a kako Marković kaže niko ne govori o pozadini incidenta. Takođe, predsednik Radničkog se osvrnuo i na isečen deo snimka koji mu najviše bode oči.

- Pre nego što je neko bacio plastičnu flašu iz publike prema loži Partizana, jedan mladić, ne stariji od 18 godina, iz lože gde su bili predstavnici iz Beograda, a baš to je isečeno sa snimka, vodom je posipao pristalice Radničkog ispod lože na tribinama - rekao je Marković za Sportski žurnal.

Nastavio je prvi čovek Radničkog o isečenom delu.

- Ne znam zašto to nije objavljeno? Videli smo dobro i posebno ističem osobu koja je poprskala naše navijače i osobu koja je sve snimala sa ulaznih vrata na loži gde su bili predstavnici Partizana. Bili smo u susednoj loži. Zato, ako se već govori o nekim posledicama, a posledica je sukob, onda mora da se kaže koji je i uzrok. A to je bio protest zbog poništenog gola i posipanje vodom pristalica domaćeg kluba - istakao je Marković.

Kompletan intervju sa v.d predsednikom Nišlija možete pročitati u štampanom izdanju Žurnala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.