UVEK JE BIO LUDA GLAVA: Zabio golčinu sa 30 metara, navijač mu bacio pivo, a on ga uhvatio u vazduhu i eksirao!
Foto: Printscreen/Youtube/Allsvenskan Productions

Kultni igrač sa FM

UVEK JE BIO LUDA GLAVA: Zabio golčinu sa 30 metara, navijač mu bacio pivo, a on ga uhvatio u vazduhu i eksirao!

Kenedi Bakarćoglu je važio za velikog talenta u generaciji Ibrahimovića, braće Farnerud, Sebastijana Larsona...

Objavljeno:

Malo veći poznavaoci fudbala, a pogotovo oni koji su besomučno igrali igrice "Football manager", "FIFA" ili "PES" krajem 20. i početkom 21. veka, dobro se sećaju švedske zvezde u usponu Kenedija Bakarćoglua.

Šveđanin turskog porekla je važio za velikog talenta u generaciji Ibrahimovića, Farneruda i ostalih, ali to nije pokazao na zelenom travnjaku, makar igrajući u Ajaksu, Santanderu, Tventeu...

Ipak, u svom Hamarbiju u kome je ponikao postao je kultna ličnost i tu i dalje u 37. godini ume da izazove delirijum među navijačima, kao što je to bilo u ponedeljak uveče.

Ušao je sa klupe i u derbiju protiv Geteborga postigao golčinu za TV špice, poslavši loptu sa 30 metara tačno ispod mesta gde se spajaju stativa i prečka. Međutim, i takav gol je uspela da zaseni neverovatna proslava.

On je pohrlio kao tribini sa svojim navijačima, a neko je bacio pivo koje je letelo kroz vazduh i Kenedi je uspeo da uhvati čašu i da otpije ono malo tekućine što je ostalo, a sve to je nasmejalo i njegovog trenera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.