RONALDO, CRNO TI SE PIŠE: Namešteno ili ne, Kristijanu preti doživotna zatvorska kazna!
Foto: Reuter/Alberto Lingria

DOLIJAO

RONALDO, CRNO TI SE PIŠE: Namešteno ili ne, Kristijanu preti doživotna zatvorska kazna!

Moglo bi skupo da ga košta

Objavljeno:

Studentkinja Ketrin Majorga optužila je tadašnjeg fudbalera Reala Kristijana Ronalda za silovanje i napadač Juventusa mogao bi za to skupo platiti.

Prema pisanju Kurira, devojka tvrdi da ju je Kristijano brutalno napastovao 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa.

- Nakon što me silovao izvinio se. Klekao je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali ne zna šta je sa ovih 1 posto - rekla je ona u intervjuu, a Ronaldovi advokati su najavili tužbu protiv novina.

Taj jedan posto Ronalda bi mogao skupo da košta, jer će ostati bez velikog dela bogatstva koje se procenjuje na oko 400 miliona evra, ali i mnogo više od toga. U Nevadi nema zastarevanja silovanja ako je žrtva prijavila delo policiji unutar četiri godine, takođe može dobiti doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog izlaska tek nakon 10 godina. Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, sada se sprema suočiti sa događajem koji joj je promenio život, zbog čega je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima.

Na pitanje zašto je prihvatila novac, rekla je da je bila prestravljena zbog njegove slave, a nije želela ni da se njeno ime provlači kroz medije.

- Novac sam iskoristila za lečenje. Jesam li ja to trebala da platim!? Silovao me - rekla je Ketrin i dodala kako su pre nagodbe Ronaldovi advokati unajmili privatne detektive da je prate i iskopaju nešto što bi je diskreditovalo. Motrili su joj na kuću i brojali kazne za parkiranje. Tvrdili su i da posao hostese nije bio baš za "dobre cure".

Ona ipak ne odustaje od svoje priče. Kaže kako ju je oduvek mučilo da li je još koja žena preživela isto što i ona. Tvrdi kako joj je Ronaldo prišao u klubu hotela, zgrabio je za ruku i rekao: "Ti, pođi sa mnom".

Druženje su ipak nastavili u njegovom apartmanu, u kom je bilo još ljudi, a napao je, kaže, dok se u kupatilu presvlačila u kupaći kostim.

Prijateljica koja je bila s njom kaže da je izašla raščupana, razmazane šminke i rastresena. Ronaldo je, prema nekim izveštajima koje novine nisu potvrdile, 2009. tvrdio kako je pristala na seks, ali u porukama koje je poslao njegov portugalski advokatski tim, priznaje kako mu je devojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla: "NE".

- Ležala je na boku. Nismo menjali poze 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je "nemoj, nisam kao druge" i posle sam se izvinio. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići u policiju - obrazložio je navodno fudbaler.

Kaže i kako je pre samog čima bilo predigre u kojoj je voljno učestvovala pre samog čina, ali ona to osporava. Takođe, on tvrdi kako su Ketrin i njena prijateljica tražile da ih pusti u VIP deo, te da joj on nije prvi prišao. Prema njegovim gostima koji su to veče bili u apartmanu, pri odlasku nije bila uzrujana.

- Moja ćerka svaki dan živi s tim što joj je napravio. Bilo je dana kad bi me nazvala jer je videla negde njegovu sliku ili plakat i raspala se - rekla je mama Čeril (66).

Portugalska zvezda bi mogla imati problem kredibiliteta kao svedok. U julu 2017. optužen je za utaju poreza. Tada se uspeo izvući samo a, sad ga čeka teža borba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.