NISMO ZADOVOLJNI KONAČNIM REZULTATOM: Miletić i Nikolić složni posle remija u Nišu!
Foto: Filip Plavčić

superliga srbije

NISMO ZADOVOLJNI KONAČNIM REZULTATOM: Miletić i Nikolić složni posle remija u Nišu!

Crno-beli utakmicu 11. kola SLS igraju protiv ekipe FK Voždovca

Objavljeno: 11:22h

Na Čairu je bilo baš onako kako se očekivalo, tvrdo, nezivesno do samog kraja uz pravi fudbalski ugođaj za gledaoce.

Crno-beli su remizirali u 10. kolu SLS protiv ekipe Radničkog iz Niša napravivši preokret igre, od 0:1 u prvom poluvremenu, za konačnih 2:2. Golove su postigli Haskić 35′, Stojanović 47′ za Radnički i Nikolić 79′ i Miletić (R) Nemanja u 85′ za Partizan.

Odmah posle završene utakmice utiske su izneli strelci golova za Partizan Miletić i Nikolić.

− Znali smo da nas čeka teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo koristili neke šanse, te smo iz jedne njihove primili gol. Nažalost, krenulo je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji. Izvanredan gol Nikolića, pokazao je njegov kvalitet kao igrača i pokrenuo nas. Nismo klonuli duhom, igrali smo dalje i ukazala se i šansa koju sam iskoristio i posvetio gol našem Dukiju − rekao je kratko Nemanja (R) Miletić.

foto: FK Partizan

− Slažem se sa Nemanjom da je ovo bila jako teška utakmica za nas za koju smo se sa namerom pripremali, jer smo znali da će biti jedna od najzahtevnijih za uzimanje bodova u ovom delu sezone. Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse. Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili. Time možemo biti zadovoljni, ali ne i konačnim rezultatom, jer smo tek posle postignutog pogotka krenuli da igramo još jače ka protivničkom golu − kaže Nemanja Nikolić.

foto: FK Partizan

Crno-beli utakmicu 11. kola SLS igraju protiv ekipe FK Voždovca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.