SA PRELOMOM POCEPAO MREŽU LACIJA IZ SLOBODNJAKA: Otkrivena tajna Aleksandra Kolarova na rimskom derbiju!
Foto: EPA

bravo majstore

SA PRELOMOM POCEPAO MREŽU LACIJA IZ SLOBODNJAKA: Otkrivena tajna Aleksandra Kolarova na rimskom derbiju!

Srbin je onako kakao najbolje ume zatresao mrežu nebeskoplavih: slobodan udarac sa 18 metara i bomba koja je probušila i živi zid i golmana Lacija za delirijum domaćih pristalica

Objavljeno:

Zlatnim slovima se kapiten reprezentacije Srbije upisao u istorjiu rimskog derbija - Aleksandar Kolarov je još jednom pokazao da je čovek za velika dela.

Kada se meč između Rome i Lacija lomio na scenu je stupio Aleksandar Kolarov. Srbin je onako kakao najbolje ume zatresao mrežu nebeskoplavih: slobodan udarac sa 18 metara i bomba koja je probušila i živi zid i golmana Lacija za delirijum domaćih pristalica.

Kolarov je postao tek drugi igrač u istoriji koji je postigao gol u Derbiju dela Kapitale i u dresu Lacija i u dresu Rome. Pre kapitena srpske reprezentacije je to učinio samo Šveđanin Arne Selmoson.

- Bilo je to 1958. godine, ako se ne varam. Uvek se trudim da dam sve od sebe. Znao sam da ću pre ili kasnije dati gol za Romu u derbiju, tako da je sjajno to što se dogodilo. Želim da dam kompliment Lorencu Pelegriniju koji je veoma mlad, ali je danas pokazao da može da nosi pritisak na ramenima - rekao je Kolarov posle derbija koji je završen pobedom Rome od 3:1.

Podatak koji dodatno povećava značaj gola Aleksandra Kolarova je taj da je Srbin igrao derbi pod povredom.

- Mi smo ozbiljni ljudi, a ovo mora da se kaže. Aleksandar je protiv Frozinonea doživeo mnogo kritika, bilo ih je i sad. Protiv Lacija je igrao sa slomljenim prstom, i drago mi je što se ovako sve desilo na kraju - poručio je kapiten Vučice Danijele De Rosi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.