BLEKI STOJI ČVRSTO NA ZEMLJI: Ne zanimaju me ponude velikih klubova!
Foto: AP

novi vidić

BLEKI STOJI ČVRSTO NA ZEMLJI: Ne zanimaju me ponude velikih klubova!

Nikolu za sada ne želi da ide iz Fiole

Objavljeno: 17:11h

Talentovani defanzivac Fiorentine Nikola Milenković ove sezone igra na veoma visokom nivou, a njegov potencija primetili su veliki evropski klubovi kao što su Mančester (Junajted i Siti), Juventus, Inter, Atletiko...

Nekadašnji igrač Partizana istakao je da ga ponude velikih klubova u ovom trenutku ne interesiju i da je fokusiran na trenutni klub.

- Lepo je čuti za interesovanje takvih klubova, ali zaista ne razmišljam o transferu. Stojim čvrsto na zemlji, verujem u profesionalizam i fokusiran sam samo na to kako da svakog dana postanem bolji igrač nego prethodnog. Fiorentina je idealan klub za igrača u razvoju i mogu da kažem da sam dolaskom ovde napravio pun pogodak - rekao je Nikola Milenković za Tutosport.

Nikola Milenković na treningu reprezentacije
Nikola Milenković na treningu reprezentacije foto: Starsport©

U prošlom kolu protiv nero-azura su izgubili, pa će pokušati da se na pravi kolosek vrati protiv Atlante.

- Protiv Intera smo platili ceh jednoj grešci u fazi odbrane, ali smo generalno igrali dobro i nismo zaslužili da izgubimo. Sigurno je da se nije videla razlika u kvalitetu između Intera i nas.

Kada je upitan ko mu je idol, odgovorio je da ne voli da se ga upoređuju, ali je istakao da se oduvek ugledao na Nemanju Vidića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.