BATA MIRKOVIĆ O RAZGOVORU SA TERZIĆEM: On je mene zvao! Čudi me što je prepričavao naš privatni razgovor tako javno
Foto: Starsport©

superliga

BATA MIRKOVIĆ O RAZGOVORU SA TERZIĆEM: On je mene zvao! Čudi me što je prepričavao naš privatni razgovor tako javno

Težak meč očekuje crno-bele u Nišu

Objavljeno: 16:16h

Partizan očekuje gostovanje Radničkom iz Niša u okviru desetog kola Superlige Srbije, a ulog iz ove utakmice jeste druga pozicija, pošto ova dva tima trenutno imaju isti broj bodova.

Posle turbulentnog derbija sledi veoma teško gostovanje na jugu Srbije.

- Prva sledeća utakmica je uvek najvažnija, a Radnički jeste važan. U pitanju je izvanredna ekipa, koja je izvanredno vođena i nalazi se u vrhu tabele, baš ka izvanredno vođena u vrhu je tabele, baš kao i mi. Jasno je da nas čeka jedan težak zadatak. Nadam se da će utakmica biti zanimljiva i da će na tribninama biti dosta ljubitelja fudbala.

Kvalitetan tim, igrači znaju da igraju ovakve mečeve, Lalatović im je preneo znanje.

- U pitanju skup dosta dobrih pojedinaca, iskusnih i mladih, a imaju i strance koji su izuzetno kvalitetni. Dosta stvari u njihovoj igri polazi i potiče od Drinčića, koji je glavni pokretač akcija. On je prekaljeni prvotimac, igrao je u Partizanu i u reprezentaciji Crne Gore, poseduje sjajan pas i izvanredan prekid. Čvrsta su ekipa, angažovana i disciplinovana, kvalitetni su su na svim pozicijama. Lalatović je preneo svoje znanje, iskustvo i energiju na tim. Vidi se njegov potpis.

FK Partizan
FK Partizan foto: Starsport©

Iako je derbi i dalje tema broj jedan u Srbiji, u Partizanu su stavili tačku na to.

- Stavljena je tačka, ali je istina da se priča. To je jedan od pokazatelja da je derbi koji smo odigrali bio na zadovoljavajućem nivou. Mi smo svoju misiju ispunili, ali moramo da ostavimo to iza sebe jer nas obaveze koje dolaze teraju da tako razmišljamo.

Nema straha, pogotovo jer Mažić sudi, ali i da ne sudi opet ne bi bilo.

- Ne plašim se. Posebno jer sam čuo da sudi naš najbolji arbitar, a ne bih se plašio ni u suprotnom. Očekujem da bude dosta publike, igraju ekipe koje su u vrhu tabele, dva dobra tima, ta utakmica će predstavljati praznilk fudbala u Nišu. Naravno, nadam se da će doći i dosta naših navijača.

Zoran Bata Mirković
Zoran Bata Mirković foto: Starsport©

Ne želi da komentarište izbor selektora reprezentacije Mladena Krstajića.

- Ne bih želeo to da komentarišem, ne znam koliko ukupno ima Srba, ali je jasno da bi svako sastavio svoj spisak. To je konačna odluka isključivo selektora, a na mojim momcima je da vredno rade i dobro igraju, samo će se takomožda nametnuti selektoru Mladenu Krstajiću.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je na gostovanju u jutranjem programu televizije Pink da se posle utakmice čuo sa Zoranom Mirkovićem, a trener Partizana naglašava da je to bio privatan razgovor.

- To je bio naš privatni razgovor i trebalo je tako da ostane. Toliko o tome. Na kraju krajeva, on je mene zvao, a nemamo običaj da se čujemo. Čestitao mi je na dobroj igri, ja njemu na svemu što je Zvezda postigla u Evropi do sada. U tom razgovoru nije bilo ništa sporno, ali posle sam čuo dosta spornih stvari. Začudilo me je malo to što je prepričavao naš privatni razgovor - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.