Zna se za koga će Srbija glasati na izborima za predsednika FIFA!

glas ide švajcarcu

Zna se za koga će Srbija glasati na izborima za predsednika FIFA!

FŠ je jedan od pet evropskih nacionalnih saveza koji je pokrenuo inicijativu da Infantino bude predložen za funkciju predsednika FIFA
Objavljeno: 14:36h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Tomislav Karadžić rekao je da će nacionalni savez na izborima za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) podržati Italijana sa švajcarskim državljanstvom Đanija Infantina. - FŠ je jedan od pet evropskih nacionalnih saveza koji je pokrenuo inicijativu da Infantino bude predložen za funkciju predsednika FIFA. Duboko verujem da ta činjenica adekvatno svedoči o našim planovima, kao i značaju kojeg zauzimamo u pokrenutoj misiji da dosadašnji generalni sekretar UEFA bude izabran na mesto prvog čoveka svetskog fudbala - izjavio je Karadžić za sajt FŠ. On je dodao da se Infantino profesionalnim, stručnim i dugogodišnjim radom istakao kao moderan i kvalitetan fudbalski radnik, u potpunosti spreman da zauzme najviše mesto u najpopularnijem svetskom sportu.

- Zbog svega navedenog, FŠ snažno stoji na uverenju da je Infantino najbolji kandidat za izbor na mesto predsednika FIFA - zaključuje Karadžić. Uz Infantina, kandidati za naslednika Sepa Blatera na čelu FIFA su jordanski princ Ali Bin el Husein, šeik Salman bin Ibrahima ek Kalifa iz Bahreina, Francuz Žerom Šampanj i Južnoafrikanac Toki Seksvejl. Izbori za novog predsednika FIFA održaće se 26. februara u Cirihu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.