KRSTAJIĆ NIJE ZATVORIO VRATA MILIVOJEVIĆU: Luka je odličan momak, pravi fajter!
Foto: Starsport©

Ali ga nije pozvao

KRSTAJIĆ NIJE ZATVORIO VRATA MILIVOJEVIĆU: Luka je odličan momak, pravi fajter!

Selektor Srbije objasnio situaciju sa Milivojevićem i Gaćinovićem

Objavljeno: 13:05h

Mladen Krstajić je saopštio spisak reprezentativaca na koje računa za utakmice protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, a na njemu se ponovo nisu našli pojedini igrači.

Svakako najveću polemiku u javnosti izaziva to što je i ovog puta izostao poziv Vladimiru Stojkoviću, Branislavu Ivanoviću (koji se nisu zvanično oprostili od nacionalnog tima), ali ni Luki Milivojeviću koji je kritikovao selektora posle Svetskog prvenstva, dok je Matija Nastasić rekao da neće igrati za Srbiju dok je Krstajić selektor.

Mladen Krstajić kaže da je izjava Mijata Gaćinovića pogrešno prenesena
Mladen Krstajić kaže da je izjava Mijata Gaćinovića pogrešno prenesena foto: Starsport©

Ipak, na spisku se ponovo našao i Mijat Gaćinović, još jedan od takozvanih "pobunjenika", koji je u nemačkim medijima bio izjavio da selektor nije imao hrabrosti u oči da mu kaže da ga neće voditi na Mundijal.

- Bilo je dosta turbulencija i priče u poslednja dva meseca, možda i sa razlogom, ali mislim više bez razloga. Pre tri-četiri dana, dok sam boravio u Londonu, u intervjuu sam izjavio da sam čovek takav kakav sam. Preko nekih stvari prelazim sasvim normalno, to je ljudski. Srbija je iznad svih nas kada igramo za nacionalni tim. Što se tiče Gaćinovićeve izjave koju je objavila nemačka štampa, nije takva kakvu su preneli naši mediji, nažalost. Nisam uopšte imao dileme da li da ga zovem ili ne - rekao je Krstajić.

Krstajić nije zatvorio vrata za Milivojevića
Krstajić nije zatvorio vrata za Milivojevića foto: Starsport©

Šef stručnog štaba reprezentacije se potom sam osvrnuo i na slučaj Luke Milivojevića.

- Da ne bude sledeće pitanje oko Luke Milivojevića, odmah ću odgovoriti. Ono što sam rekao je tačno – nisam čovek koji gleda u prošlost, već u budućnost. Luka je odličan momak, pravi fajter igrač i sigurno je da ne treba trošiti reči o njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima. To treba da stavimo po strani i da se okrenemo reprezentaciji. Takve priče više ne piju vodu i više ne želim, niti imam nameru da se bavim takvim stvarima - poručio je Krstajić.

BONUS VIDEO:

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.