VLADA IVIĆ I SRBI UZELI PRVI TROFEJ: Ni Sejduba Suma nije mogao da ih spreči!
Foto: EPA

BRAVO ZA NAŠEG STRUČNJAKA

VLADA IVIĆ I SRBI UZELI PRVI TROFEJ: Ni Sejduba Suma nije mogao da ih spreči!

Predag Rajković i Vladimir Ivić potvrdili klasu

Objavljeno:

Makabi Vladimira Ivića došao je do prvog trofeja u sezoni, pošto je u finalu Toto kupa bio bolji od od Makabija iz Haife - 2:1.

Tim iz Tel Aviva je poveo golo Omera Atcila u 32. minutu, ali je na poluvremenu bilo 1:1 pošto je Avard smanjio rezultat. Delovalo je da će meč otiči u produžetke, sve je nagoveštavalo na takav scenario, ali je onda na scenu stupio Atar i doveo Makabi do prvog trofeja u sezoni.

Toto kup je takmičenje namenjeno samo prvoligaškim timovima, a Ivić je ovim trijufom osvojio prvi pehar u Izraelu.

- Lep trenutak za sve u klubu. Zaslužili smo pehar, jer smo igrali bolje, posebno u drugom poluvremenu, kad se protivnik opredelio za kontre. Imali smo posed lopte, organizaciju, napade, šanse i uspeli da postignemo dva gola. Nemamo mnogo vremena da slavimo, već u ponedeljak čeka nas prvenstveni duel sa Hapoelom iz Tel Aviva -

Na golu najtrofejnijeg Izraelskog kluba je bio naš Predrag Rajković, koji se nada da će njegov klub doći do triple krune.

- Imam sjajnu saradnju sa stručnim štabom, pogotovo ljudima iz Srbije, oni su i želeli da ostanem, da ovog leta ne menjam sredinu. Ukoliko ovako nastavimo, siguran sam da nas čeka sjajna sezona. Verujem da je ovo samo prvi od tri pehara koje možemo da osovjimo u aktuelnom takmičarskom ciklusu. Samo da nastavimo ovako da igramo i imamo šanse da trijumfujemo i u prvenstvu i u Kupu Izraela

Doskorašnji fudbaler Partizana Sejdubu Suma nije bio u protokolu, a videćemo kako će se snaći u Makabiju iz Haife.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.